Aqua Licious

Als ik ergens naar toe ga neem ik altijd iets te drinken mee, zeker als ik wat verder weg ga. Ik drink dagelijks best wel veel en dan voornamelijk thee, water of ranja. Damiën komt ook steeds vaker thuis met verhalen over water. Dat het zo gezond is en ook best goedkoop, zo uit de kraan. Heel handig dus als je simpelweg een flesje kunt vullen en vullen en vullen… Aqua Licious ontwierp deze herbruikbare waterflesjes die ook nog eens een lust zijn voor het oog.

Wat is Aqua Licious?

Aqua Licious zijn dus herbruikbare waterflesjes met een hartstikke toffe print erop. Er zijn vele verschillende prints te krijgen. Voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Er zit dus altijd iets bij wat bij je past. En zijn ze leeg dan kun je ze opvouwen zodat ze vrijwel geen ruimte in beslag nemen in je tas. Daarnaast kun je ze gewoon afwassen en ze zijn zelfs geschikt voor de vaatwasser.

Winactie

Ik vind het hartstikke leuk dat ik samen met Aqua Licious een winactie mag opzetten. Jij kunt namelijk zo`n handig herbruikbaar flesje winnen. Je kunt op de site van Aqua Licious een eigen print uitzoeken die dan naar jou opgestuurd gaat worden.

Aan elke winactie zitten natuurlijk een aantal voorwaarden, zo ook aan deze. Wil jij kans maken op een modieuze Aqua Licious herbruikbare waterfles dan is het de bedoeling dat jij:

  • De Facebookpagina van Aqua Licious een like geeft
  • De Facebookpagina van Wereld Van Mama een like geeft
  • Hieronder in de reacties laat weten dat jij mee doet en welk flesje je graag zou willen als je wint.

De winactie loopt tot en met 04 januari 2016. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Heel veel succes allemaal!

Aqualicious

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

9 thoughts on “Aqua Licious

  1. Ik heb natuurlijk meegedaan, ideaal om mee te nemen in de auto of gewoon als je gaat wandelen. Ik zou graag de spirit of aqua willen, als ik zou winnen.

  2. Wat zijn ze gaaf! En ontzettend goed bedacht, ik ben veel onderweg en altijd water mee. Maar zoals velen in een plastic fles, waar ik een vervanger voor zoek. Lastig kiezen met al die gave prints, twijfel tussen de lion en mermaid haha! Hele toffe actie, heb uiteraard een like gegeven 🙂

  3. Dat lijkt mij handig zeg! Voor onderweg maar ook voor op mijn werk. Deze juf moet echt wat meer water drinken en hiermee steel ik vast de show voor de klas

  4. Wat een leuke actie! Ik neem altijd water mee als ik weg ga, als ik voor 1 uur niet genoeg heb gedronken word ik zelfs misselijk. Moeilijk kiezen trouwens want het zijn mooie zakjes! Ik zelf vond de lotus erg mooi! Gr. Carina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.