Bloggers gezocht voor events

Wereld van Mama is op zoek naar 1 of meerdere gastbloggers om af en toe een persevent te bezoeken.

Waarom?

Aangezien ik zelf in het zuiden des lands woon, is het voor mij vaak niet haalbaar om richting Amsterdam/Utrecht te reizen voor een event in combinatie met de zorg voor mijn 3 kinderen. Toch vind ik het leuk om een artikel online te hebben staan over deze events en daarom ben ik op zoek naar 1 of meerdere gastbloggers die het leuk zouden vinden om een event te bezoeken en er verslag van te doen.

Welke events?

Dat kan om allerlei verschillende events gaan. Ik heb een mama lifestyle blog, dus veel events zullen te maken hebben met kinderen. Ook kan het zijn dat er een aanvraag binnenkomt om een film te bezoeken en hier verslag van te doen.

What`s in it for you?

Ik kan je helaas geen financiële vergoeding geven, maar de eventuele goodiebag/giftcard die tijdens zo`n event uitgedeeld wordt is natuurlijk wel voor jou.

Mocht je een eigen blog hebben, dan krijg je natuurlijk een linkje naar je eigen blog.

Wat ik van jou vraag

  • Een verslag van minimaal 300 woorden van het desbetreffende event met een aantal duidelijke foto`s.
  • Mocht je het leuk vinden, dan kun je ook altijd een vlog maken van het event. ( geen must ) Je vlog kan ik uploaden op mijn kanaal indien je geen eigen kanaal hebt.
  • Jij past natuurlijk helemaal bij de Wereld van Mama en hebt soortgelijke interesses. Meer weten over mij en mijn website? Lees dan vooral de Wereld van Mama pagina.
  • Je mag verslag doen van het event op je eigen blog. Een artikel hierover dient dan wel eerst op Wereld Van Mama te verschijnen en je dient er rekening mee te houden dat je geen dubbele content plaatst.

Dus: Samenwerken?

Lijkt het je leuk om zo nu en dan eens een event te bezoeken, stuur me dan een mailtje met daarin in het kort iets over jezelf en een linkje naar je eigen blog. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Indien er meerdere bloggers reageren, zal ik een selectie maken en voor de blogger/bloggers kiezen die het beste passen bij mijn site.

Mail : info [AT] wereldvanmama.nl