Choosebeauty

Beauty is niet zo mijn ding. Ik wil het wel heel graag en ik vind het erg leuk om er mee bezig te zijn, maar ik heb een beetje het gevoel alsof ik een nono ben op dat gebied. Gelukkig is er tegenwoordig veel te vinden op internet. Zo ook de site van Hanneke. Vrouw, echtgenote, moeder en eigenaresse van Choosebeauty.

Hanneke en Choosebeauty

Mijn naam is Hanneke van Mackelenbergh. Ik ben 35 jaar, gelukkig getrouwd en heb 2 dochters, Eva van 2 jaar en Anna van 5 maanden oud. We wonen samen met onze hond Buddha in Amsterdam.

Met de website Choosebeauty.nl wil ik mijn bezoekers inspireren en informeren op het gebied van beauty. Mijn doel is om mijn bezoekers en nog mooier uit te laten zien. Ik heb het bedrijf in 2008 opgericht omdat mijn eerste rimpels verschenen en ik me afvroeg hoe je er achter komt wat nu de beste anti-rimpel crème is. Choosebeauty was de eerste Nederlandse beauty review website.

choosebeauty1

Beauty

Sinds 2008 is er een hoop veranderd op het gebied van beauty. Met name de cosmetische behandelingen zijn een enorme toevoeging op het gebied van beauty. Je kunt met deze behandelingen vaak veel meer bereiken dan met een verzorgingsproduct. De simpele oplossing tegen rimpels is bijvoorbeeld Botox. Ik heb dit wel eens gebruikt en je rimpels verdwijnen als sneeuw voor de zon. Met daarbij ook je lachrimpels. Eerlijk gezegd vond ik mezelf niet direct mooier zonder rimpels.

De behandeling waar ik het meest blij mee ben is het opvullen van de diepe kringen onder mijn ogen met een hyaluronzuur filler. De diepe kringen onder mijn ogen maakten dat ik er altijd moe uitzag. De donkere kringen waren eenvoudig te camoufleren, maar bij elke foto keek ik het eerste naar hoe diep mijn kring er uit zag. Nu deze kring is opgevuld zie ik er veel minder moe uit. Bijkomend voordeel is dat ik er na deze behandeling ook een stukje jonger uitzie.

choosebeauty2

Werk en kinderen combineren

Eva en Anna gaan 2 dagen per week naar de opvang. Hoe raar het ook klinkt, voor mij zijn dit mijn 2 vrije dagen. Dit komt met name ook omdat dat ik het werk dat ik voor Choosebeauty doe hartstikke leuk vind om te doen. Zo onderga ik diverse behandelingen en schrijf daar dan dezelfde middag een artikel over. Ik kan me dan ook geen leukere baan bedenken.

Als de kinderen thuis zijn werk ik vaak tijdens slaapjes en daarnaast werk ik bijna elke avond. Op de dagen met de kinderen probeer ik ook het huishouden te doen in de ochtend en in de middag iets leuks met de kinderen te doen. Nu mijn dochter 2 is heb ik echt de perfectie voor een mooi en opgeruimd huis moeten opgeven. Eva haalt echt alles overhoop. Omdat bij ons huis alles op een verdieping is, is haar speelgoed werkelijk in alle kamers terug te vinden.

Tips voor moeders

Als moeder valt het niet altijd mee om naast het verzorgen van je kinderen ook nog eens goed voor jezelf te zorgen. Zorg er in ieder geval voor dat je elke ochtend een dagcrème aanbrengt met een beschermingsfactor tegen de zon van minimaal 20 SPF. In de avond heb je wat meer tijd, gebruik deze tijd om je huid goed te reinigen en een verzorgende nachtcrème aan te brengen. Dit is echt het minste wat je voor je huid moet doen. Probeer daarnaast elke week een vaste avond in te plannen om jezelf helemaal in de watten te leggen. Zet een muziekje aan, ga lekker in bad, scrub jezelf, verzorg je handen en voeten, breng nagellak aan, epileer je wenkbrauwen. Stop pas als je op en top verzorgd bent. Je zult zien dat wanneer je elke week zo’n avond inlast je niet alleen even lekker bijkomt maar er ook de hele week een stuk mooier en verzorgder uitziet.

Ik vond het hartstikke leuk dat Hanneke iets wilde vertellen over haar werk en hoe ze dit combineert met het moederschap. Dank je wel Hanneke. Lijkt het je ook leuk om over jouw werk in combinatie met het moederschap te vertellen? Neem dan contact met me op.

Facebook
Facebook
Instagram
EMAIL
YOUTUBE
YOUTUBE
PINTEREST

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.