De Hello Box

Afgelopen zomer kreeg ik de Hello Box cadeau. Ik vond het zo`n ontzettend leuke box en dat wilde ik graag met jullie delen. De Hello Box die ik ontving bevatte producten voor het zomerseizoen en elke maand verschijnt er een nieuwe box met handgemaakte producten. Vandaag vertel ik je  wat er in de Hello Box zat die ik kreeg.

Wat zat er in de Hello Box?

  • Handcreme €9,95
  • Body Milk €14,95
  • Dode Zee Badzout €5,95
  • Woo Woo Jelly Zeep €3,95
  • Glam Body Dusting Powder €9,95
  • Powder Puff €3,95
  • Summerkiss Lip Tint €4,95
  • Lip Applicator Stick €2,95

Verder zaten er nog wat leuke hebbedingetjes in de Hello Box zoals een pen, een notitieblokje en een leuk rolletje tape.

Leuke producten voor een leuke prijs. Je kun namelijk een abonnement nemen op de Hello Box en betaalt dan een maandelijks bedrag. Neem je een abonnement waarbij je elke maand kunt opzeggen dan betaal je €19,95 per maand. Sluit je direct voor een jaar af, dan krijg je een jaar lang elke maand een box voor €15,95 per maand. Als je dan ziet dat deze box een inhoud heeft met een waarde van €56,60 lijkt me dat abonnement een voordelige deal.

HelloBox1

Hoe zijn de producten?

Eerlijk is eerlijk, ik heb alleen de bodymilk en de Woo Woo jelly zeep geprobeerd. Het zeezout heb ik afgegeven aangezien ik geen bad heb, jammer want hij rook wel ontzettend lekker. De bodymilk is wat waterig maar de geur is echt fantastisch! Mijn dochtertje heeft zich er ook lekker mee ingesmeerd en ze straalde helemaal omdat ze zo lekker rook. Bovendien heeft de bodymilk een pompje wat ik ideaal vind werken.

De Woo Woo Jelly zeep heb ik ook geprobeerd. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit een jelly onder de douche heb gebruikt, maar het was niet vervelend. Ook met dit product vulde de badkamer zich met een heerlijke geur. Op mijn huid ruik je hem niet zo intens als de bodymilk, maar ik denk ook niet dat dit de bedoeling is.

De Hello Box: Ja of nee?

Ja, echt een ja! Het is een heel leuk, verrassend cadeau voor niet al te veel geld. Het zou bijvoorbeeld een heel leuk cadeau zijn voor een verjaardag of voor de komende feestdagen. Via internet kun je hem gemakkelijk bestellen en je betaalt geen extra verzendkosten bovenop de maandelijkse kosten voor de box.

Was jij al bekend met de Hello Box?

Na een check in de zomer van 2018 zag ik dat je deze box niet meer online kunt bestellen.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.