De leukste winacties van dit moment

Het is feest in het land der bloggers. Op verschillende websites komen toffe winacties voorbij. Het leek me leuk om ze met jullie te delen. Ben je nog op zoek naar een tof cadeau voor de feestdagen? Doe dan vooral mee met de leukste winacties van dit moment!

L.O.L bigger surprise

Op de site van Miriam kun je een grote koffer winnen boordevol L.O.L spulletjes. In haar artikel laat ze ook zien wat er in de koffer zit. Zo is het voor jou duidelijk en voor je dochter een verrassing!

Boek voor peuters

Ben je op zoek naar een leuk boek voor je peuter? Doe dan zeker mee met de winactie die op Letter en Spetters staat. Daar kun je namelijk een zoekboek winnen.

Loopfiets

Bij Charlotte op de site kun je aan vele winacties meedoen waaronder de winactie waarbij je een prachtige loopfiets kunt winnen. Er doen al ontzettend veel mensen mee, maar niet geschoten is natuurlijk altijd mis. 😉

Fingerlings

Esmée heeft op haar site Website4Mama een interactieve knuffel die je kunt winnen: de Fingerlings HUGS. Ik had er nog nooit van gehoord maar hij ziet er echt hartstikke leuk uit!

Kledingrek

Op de website van Desiree kun je een prachtig kledingrek winnen. De winactie loopt tot en met aanstaande zondag dus je hebt nog even de tijd.

Kiddeaus

Cheryl haar website bestaat 1 jaar. Ze mag een mooi cadeau weggeven van Kiddeaus. Zaterdag trekt ze een winnaar.

Storio

Linda geeft op haar website een blauwe Storio Max XL 2.0 weg. In haar artikel lees je direct wat je allemaal met deze Storio kunt en hoe hij werkt. Je kunt nog een weekje meedoen.

Crayola

Op de site van Esther kun je een Crayola Crayon pen winnen. Ook in haar artikel vertelt ze uitgebreid wat je hier mee kunt doen.

My Little Pony

Is je dochter fan van My Little Pony? Doe dan vooral mee met de winactie die Monique heeft lopen. Op haar website kun je een zingende Rainbow Dash winnen. Erg tof!

Ariël

Bij Jolanda op de website kun je Zwemavonturen Ariël winnen. Zodra deze pop in contact komt met water zwemt ze zelf. Je kunt meedoen tot aanstaande zondag.

Heb jij nog een leuke winactie online staan? Drop dan de link hier beneden en laat even weten tot wanneer de winactie loopt!

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

8 thoughts on “De leukste winacties van dit moment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.