Lego Architecture Eiffeltoren

Lego blijft leuk, voor alle leeftijden. Wel zou het fijn zijn als de bouwwerken moeilijker en interessanter worden naarmate je ouder wordt. Het is fijn om te zien dat er ook voor Lego nu bepaalde sets verkrijgbaar zijn vanaf 12 of 16 jaar. Op die leeftijd zijn de standaard Lego dozen immers minder interessant. Onze oudste kwam de Lego Architecture dozen tegen en vond het wel heel erg leuk om zijn vondst met jullie te delen.

Inhoudsopgave

Lego Architecture

De naam zegt het eigenlijk al. Architecture. Je gaat dus aan de slag om gebouwen te bouwen. Bekende gebouwen, dat is dan wel weer leuk. Zo heb je verschillende sets in verschillende prijscategorieën. Als moeder zijnde schrok ik wel een beetje van de prijs van sommige sets die al richting de €500 gaan. Maar ik denk dat je dit gewoon meer moet zien als verzamelobjecten. Onze oudste ging voor de Eiffeltoren. Die kende hij en die wil hij ook graag in het echt zien. Nu kon hij hem zelf bouwen.

Lees ook: Lego Brickheadz
Lees ook: Organiseer je eigen Lego feestje

Wat zit er in de doos?

Uiteraard de steentjes die je nodig hebt om de Eiffeltoren in elkaar te zetten, maar ook een heel uitgebreid boekje. In dit boekje staat allerlei informatie over de Eiffeltoren en dat is dan wel weer leuk. Daarna vind je de complete werkbeschrijving.

Bouwen maar!

Het is geen heel uitgebreid bouwwerk. Alles bij elkaar ( alleen het bouwen ) is zoonlief er een dik half uur mee bezig geweest. Het lezen van alle informatie heeft ook wat tijd in beslag genomen, maar het was leuk om hem er mee bezig te zien. Hij besloot zelf dat hij een video wilde opnemen dus die kun je hierboven ook bekijken. Wil je zelf aan de slag gaan met Lego Architecture? Hier beneden vind je enkele leuke suggesties in verschillende prijscategorieën. Leuk om bijvoorbeeld cadeau te doen aan tieners.

Kende jij deze Lego serie al?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *