Limburgse ondernemende moeders gezocht

Langzaamaan gaan we richting het einde van het jaar. Het lijkt nog ver, maar de pepernoten liggen alweer in de winkels. Voordat je het in de gaten hebt koop je de Sinterklaas- en Kerstcadeau`s al weer in.

Aan het einde van het jaar vind ik het altijd leuk om mensen in het zonnetje te zetten. Dit jaar zou ik graag Limburgse moeders met een eigen bedrijf in de schijnwerpers zetten.

Inhoudsopgave

Waarom Limburgse moeders?

Tja, Limburg staat toch centraal op mijn website, aangezien ik zelf een Limburgse jongdame ben. Ik vind het leuk om ‘mijn’ Limburg te promoten en mijn lezers kennis te laten maken met al het moois wat hier te vinden is.

Aan welke voorwaarden moet je voldoen?

Eigenlijk is het heel simpel:

  • Je moet in Limburg wonen
  • Je moet een eigen bedrijf hebben. Of dit een webshop/blog of een fysieke winkel is maakt niet uit.
  • Je bedrijf bestaat nog niet langer dan 3 jaar. ( altijd leuk om de nieuwe ondernemers in het zonnetje te zetten 😉 )

En verder?

  • Ik wil graag 5 weken lang, elke week een ondernemende moeder in het zonnetje zetten. Ik wil dus ook graag variatie laten zien. Het is niet de bedoeling dat er bijvoorbeeld 5 bloggers voorbij komen.
  • Je kunt je aanmelden door onderstaand contactformulier in te vullen. Indien ik je uitkies, dan krijg je van mij een vragenlijstje ( in word ) gemaild welke je mag invullen en terug mag mailen naar mij, samen met een aantal foto`s van jou/je bedrijf die ik bij het artikel mag gebruiken.
  • Ik mail je de datum door wanneer je artikel online komt. Het is uiteraard niet verplicht, maar ik zou het zeker waarderen als je het deelt op je eigen social media kanalen.  🙂

Dus: Ben je iemand ( of ken je iemand ) die in het zonnetje gezet mag worden, schroom dan niet om het contactformulier in te vullen.

[contact-form to=”info@wereldvanmama.nl” subject=”Limburgse moeders in het zonnetje”][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Website” type=”url” required=”1″][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” required=”1″][/contact-form]