Mama`s gezocht!

Wereld van Mama is altijd op zoek naar mama`s die iets te vertellen hebben. Denk jij bijvoorbeeld dat je thuis hoort op de interessante websites pagina? Of heb je een bijzonder verhaal wat je kwijt wil aan de wereld? ( Mag anoniem ) Neem dan contact op met mij via onderstaand contactformulier.

Op dit moment ben ik op zoek naar:

Mama`s die een webshop hebben. Verkoop jij leuke artikelen in je shop en wil je dat wat meer bekendheid geven? Vul dan onderstaand contactformulier in. Vermeld ook jouw website erbij zodat ik meteen een kijkje kan nemen en kan bepalen of het geschikt is voor op mijn website. Je krijgt altijd een reactie van mij, of je uitgekozen bent of niet.

Mama`s die een blog bijhouden over hun kindje met een ziekte of beperking. Zelf heb ik ook de persoonlijke website Lauracollin.nl waar ik onder andere blog over mijn zoontje die geboren is met spina bifida occulta, tethered cord syndroom en syringomyelie en het leek me interessant om op WereldvanMama.nl een overzicht te maken van blogs die bijgehouden worden door mama`s ( papa`s zijn natuurlijk ook welkom om te reageren) en die gaan over hun kindje met een ziekte of beperking.

Wil je op de lijst komen te staan, stuur onderstaand formulier dan in en vermeld daar in het kort waar je blog over gaat. Ik bekijk jouw blog en bepaal dan of je op de lijst terecht komt. ( Uiteraard krijg je hier een mailtje over )

[contact-form to=’info@wereldvanmama.nl’ subject=’Mama`s gezocht!’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *