Mediakit

Welkom op de website Wereld van Mama. Leuk dat je interesse hebt in een samenwerking. Op deze pagina vertel ik je graag meer over mij, deze website en de mogelijkheden voor een samenwerking. Mocht je naar aanleiding van onderstaande nog vragen hebben, dan hoor ik dat uiteraard graag.

Over mij

Mijn naam is Laura, ik ben geboren in 1982, getrouwd en moeder van twee zoons ( 2006 en 2016 ) en een dochter ( 2009 ) Schrijven is altijd een passie van me geweest en al in 1999 maakte ik, samen met een goede vriend, mijn eerste eigen website. Jaren later besloot ik te gaan bloggen, eerst als gastblogger voor verschillende andere websites, daarna op mijn eigen website sinds begin 2014.

Ik hou van koken en bakken, ben gek op knutselen en laat mijn kinderen graag de wereld zien. Die wereld is heel uitgebreid. Van het museum hier vlakbij tot mooie dorpjes en steden in Nederland. Ook buiten Nederland zijn prachtige plekken die nog op onze wishlist staan en waar we ooit naar toe hopen te kunnen gaan.

Over Wereld Van Mama

Wereld Van Mama is de naam van mijn website. De wereld van een mama bestaat uit zoveel meer dan alleen de kinderen en dat wil ik graag op mijn website laten zien. Zo kun je artikelen tegen komen die te maken hebben met koken, knutselen en de kinderen maar juist ook artikelen die echt alleen voor mama zijn zoals beauty, dagjes of avondjes uit met partner of vriendinnen en overige dingen die ik interessant vind. Denk hierbij aan films, boeken, bepaalde producten maar juist ook stichtingen en goede doelen.

Zo nu en dan werk ik samen met andere bloggers. De artikelen die je hier online terug kunt vinden zijn dus niet alleen van mijzelf, maar kunnen ook geschreven zijn door gastbloggers.

Samenwerken

Er zijn diverse mogelijkheden om samen te werken. Hieronder leg ik je graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Elke samenwerking is uniek. De uitgebreide voorwaarden voor een bepaalde samenwerking worden dan ook met je per mail besproken.

Productreview

Lezers vinden het altijd leuk om nieuwe producten te ontdekken. Ik laat deze dan ook regelmatig zien in artikelen die ik deel op de site. De producten kunnen erg divers zijn. Van speelgoed tot boodschappen en van kleding tot nagellak. Vrijblijvend opsturen van producten mag uiteraard altijd. Ik bepaal dan zelf of het product opgenomen wordt in een artikel. Wil je een gegarandeerde plaatsing dan kan dat tegen betaling. Voorwaarde is dan wel dat het past bij deze site.

De kosten voor een gegarandeerde plaatsing zijn €125. De verkoopwaarde van het product wat ter review ontvangen wordt, wordt hier vanaf getrokken.

Sponsored Story

Het is mogelijk om een sponsored story te plaatsen op Wereld Van Mama. Uiteraard is het de bedoeling dat het onderwerp past bij deze site. Wil je dat ik het artikel schrijf ( uiteraard met persoonlijke insteek ) dan is dat al mogelijk vanaf €125. In dit artikel staan dan maximaal 2 links.

Een andere mogelijkheid is dat jij een artikel aanlevert. Dit artikel wordt uiteraard eerst door mij goedgekeurd. Ook hierbij werk ik met links.

Ook hier geldt dat elke samenwerking uniek is. Uitgebreidere details bespreken we natuurlijk via mail.

Dagjes uit/events

De afgelopen jaren hebben wij regelmatig leuke uitjes bezocht. Denk hierbij aan een speeltuin, dierentuin, een pretpark of juist een film of een leuke musical. Op de site kun je verschillende reviews terugvinden. Uiteraard delen we deze artikelen/foto`s op de verschillende social media kanalen. Wil je voorbeelden zien van dergelijke dagjes uit? Kijk dan eens onder het kopje Dagje uit.

Ook worden wij regelmatig uitgenodigd voor leuke blogevents. Heb jij een leuk event gepland waar wij bij aanwezig kunnen zijn? Laat het ons dan weten!

Weekendje weg/vakantie

Van onze weekendjes weg en vakanties zie je ook artikelen voorbij komen. In 80% van de gevallen maken we hier ook een video van zodat we onze lezers een beter beeld kunnen geven van alles wat er te zien en te doen is. Mocht je voorbeelden willen zien van dergelijke artikelen, kijk dan eens onder het kopje Overnachten. Zou je het leuk vinden om ons uit te nodigen in jouw hotel of vakantiepark? Dan hoor ik dat graag.

Overig

Heb jij een leuk aanbod of iets wat bij deze site past? Schroom dan niet om contact op te nemen en je verhaal voor te leggen.

Algemene voorwaarden

  • Een artikel op Wereld van Mama is altijd minimaal 300 woorden lang.
  • Wij gebruiken unieke content op onze site. Persberichten kunnen aanleiding zijn tot het schrijven van een artikel maar zullen nooit 1 op 1 worden overgenomen.
  • Onderaan het artikel zal vermeld staan dat het om een samenwerking gaat. ( Verplicht volgens reclame code commissie )
  • Betaling dient binnen 30 dagen na publicatie te geschieden op het doorgegeven rekeningnummer.
  • Ik behoud me het recht voor om samenwerkingen te weigeren.