Mom vs Mom

Ik ben op zoek naar een working Mom om mee te doen met mijn duo-blog Mom vs Mom

De bedoeling is dat er 2 verschillende moeders tegenover elkaar gezet worden. In dit geval de thuisblijfmoeder en de werkende moeder. Er zijn vaak zoveel vooroordelen over beide moeders. Het leek me leuk om nu eens een dagje uit het leven te laten zien van beide moeders.

Ik ben een thuisblijfmoeder en daarom dus op zoek naar een working mom. De bedoeling is dat we beiden een dagje uit ons leven fotograferen. Wat doen we eigenlijk de hele dag?

Deze plog plaats je op je eigen website, beiden op dezelfde datum. Jouw plog op jouw site, mijn plog op mijn site. In de plog linken we naar elkaar. Dat kan bijvoorbeeld door onderstaande tekst:

“Ik ben een thuisblijfmoeder, wil je weten hoe een dag uit het leven van een werkende moeder eruitziet? Check dan het artikel van …”

That`s it!

Wil je samen met mij deze Mom vs Mom maken? Stuur me dan even een berichtje met de naam van je website via info[ AT] wereldvanmama.nl

Wil je zelf een Mom vs Mom opzetten met een blogger? Hartstikke leuk natuurlijk. Het zou dan wel aardig zijn als je Wereld van Mama noemt als bedenker van Mom vs Mom.