Nathalie blogt over schisis

Elke maandag stel ik een blogger aan mijn lezers voor. Er zijn immers ontzettend veel bloggers en vaak zie je door de bomen het bos niet meer. Wat zijn nu leuke en interessante blogs om te volgen? Dat volgen kun je makkelijk doen via verschillende social media kanalen die de meeste bloggers wel hebben. Denk aan Facebook of Twitter. Vandaag vertelt Nathalie over haar blog. Nathalie blogt over schisis.

Stel je zelf even voor

Ik ben Nathalie van Lochem , moeder van inmiddels twee heerlijke pubers , getrouwd en we hebben een draak van een  drentse patrijshond 😉 waar ik veel mee wandel en heerlijk de bossen mee in ga om lekker te laten scharrellen. Tevens voetbalmoeder (leidster)  zaterdag langs de lijn bij het meidenvoetbal om aan te moedigen en met de rest vd moeders lekker bij te kletsen. Als werk, werk ik als chocolatier bij Patisseriewereld en geef ik voornamelijk workshops en kinderfeestjes in de chocolade en sinds kort heb ik een eigen lijn opgezet met chocoladerepen (Natalees).

Schisis1

Sinds wanneer blog je?

Het bloggen doe ik eigenlijk nog maar net, ik merk om mijn heen dat er vaak nog wel taboe rust op kinderen geboren met een schisis  ( beter bekend als, en jammer dat het vaak zo genoemd wordt hazenlipje, lipspleet) en daarom ben ik met schisisblog begonnen.

Waar blog je voornamelijk over?

Het hoofdonderwerp is wel de schisis. Met persoonlijke ervaringen om zo ook de mensen te helpen die net bekend worden hiermee ( doordat ze bv zelf kinderen krjjgen met een schisis) en die zitten voornamelijk nog met heel veel vragen, over bijvoorbeeld voeding, operaties voorbereidingen op

Schisis2

Op welk artikel ben jij het meest trots?

“Van prachtige big smile tot heerlijk beugelbekkie”

Hierin vertaal ik eigenlijk dat alle fases van een kind mooi zijn.

Wat vind jij het allerleukste aan bloggen/blogger zijn?

Je kunt je gevoelens erin kwijt, het op papier zetten deed ik veelal in dagboekjes van de kinderen vanaf de geboorte . Ik denk dat ze tot nu toe beide 5 volgeschreven boekjes hebben. Nu schrijf ik bij hun nog per half jaar op wat ze bijvoorbeeld meemaken, wat gebeurt op de scholen enz dat is wat uitgebreider dan dat ik hierin schrijf. En ik hoop er mensen mee te kunnen helpen die nog in een fase zitten waarop er nog zoveel vragen zijn.

Welke blogs volg jij zelf?

Ik heb geen top 3 ik lees wel veel wat ik op twitter of op Facebook voorbij zie komen wat mij interesseert.
Ik vond het hartstikke leuk dat Nathalie hier haar verhaal wilde delen. Neem jij eens een kijkje op haar blog?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *