Tips voor de decembermaand

Binnenkort ga ik naar een persevenement van Hasbro. Hasbro is natuurlijk een bekend merk, ze hebben vele leuke spullen. Al lopende door de speelgoedwinkel ( want de kinderen willen zo graag eventjes kijken wat ze voor hun verjaardag willen hebben eind van de maand ) kom je de leukste dingen tegen. Zo ook het nieuwe speelgoed van Hasbro. Voor dit najaar zijn er namelijk weer een aantal mooie artikelen uitgebracht. Ik laat je er een aantal zien. Misschien kun je dan meteen wat inspiratie opdoen voor de december maand.

Voor de stoere jongens!

Transformer

Wat dacht je van de Transformers? Zoonlief Damiën is er helemaal gek op en als ik de kinderen in zijn klas hoor is hij niet de enige. Het vergt natuurlijk ook wel wat skills om van auto naar robot en weer terug te gaan. Met de Combiner Wars kun je verschillende transformers combineren en op die manier 1 grote robot maken. Adviesverkoopprijs is €24,99

Modulus

De Nerf gun is er voor de stoere heren onder ons. Dit jaar is er iets nieuws, namelijk de gemotoriseerde Modulus ECS-10 blaster. Deze kan maar liefst 27 meter ver schieten. Omdat er afneembare onderdelen zijn kun je deze Nerf gun helemaal maken zoals jij dat graag wil. Ook zijn er nog meer sets verkrijgbaar om hem helemaal uit te breiden. Adviesverkoopprijs is €79,99.

Furrealfriends

Van Fur Real friends is er de Jumpin’ Pug. Ik heb hem in de winkel gezien en hij is echt superleuk. Niet alleen leuk voor jongens, ook voor meisjes natuurlijk. Daelyn was in elk geval enthousiast! De adviesverkoopprijs van deze pup is €59,99.

Voor de lieve meisjes!

DohVinci

Met DohVinci kun je 3d-knutselen met kleipasta. Het lijkt me echt heel erg leuk. De kleuren zijn lekker fel en Daelyn is gek op knutselen. Naast de draaitafel heb je ook een kaptafel die je zelf kunt versieren. De adviesverkoopprijs voor de kaptafel is €29,99 wat ik nog best vind meevallen. De spotlight spinstudio heeft een adviesverkoopprijs van €41,99.

MLP

My Little Pony is eigenlijk nooit weggeweest. Ik speelde er 30 jaar geleden al mee en door de jaren heen is hij eigenlijk niks veranderd. Brings back memories! Nieuw dit najaar is deze My Little Pony met magische glitters met een adviesverkoopprijs van €9,99.

NerfRebelle

Ook meisjes kunnen met Nerf spelen. Er is namelijk Nerf Rebelle in mooie kleuren. Nieuw dit najaar is de Strongheart Bow die maar liefst 22 meter ver kan schieten met een adviesverkoopprijs van €30,99.

Cupcake Celebration

Klei is natuurlijk altijd een goed idee. Dochterlief kan zich er uren mee vermaken. Van Playdoh is er de Cupcake Celebration die dit najaar volgens mij hoge ogen gaat gooien. Lekker urenlang bezig zijn met koekjes en cupcakes maken! Wat wil een meisje nog meer? 🙂 Adviesverkoopprijs is €28,99

Voor het complete gezin!

Voor een gezellige middag met het complete gezin kun je gebruik maken van leuke spelletjes. Wat dacht je van het My Little Pony Poppin Pinkie Pie Spel ( € 25,99 ) of Cluedo Junior? ( €25,99)  Op school hier spelen de kleuters wekelijks gezelschapsspellen en ook ik ben dan regelmatig daar om mee te doen. Als je ziet hoe de kindjes ervan genieten. Zo leuk!

Poppin Pinkie Pie Game

Binnenkort kan ik dus alles in ‘het echt’ gaan bewonderen op het persevent en ik ben ook echt benieuwd. Er zijn zoveel leuke dingen te krijgen! Mijn kleine meisjeshart gaat echt harder kloppen van de Fur Real Friends en de DohVinci!

Waar gaat jouw hartje sneller van kloppen?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.