Cadeaupakket

Blijkbaar kon jij je nieuwsgierigheid niet bedwingen en wil je heel graag weten wat er in het Mama Bloggers Dag Cadeaupakket van dit jaar zit. Begrijpelijk hoor, ik ben zelf ook erg nieuwsgierig aangelegd. 😉 Here we go!

Inhoudsopgave

Things I Love

Ik heb besloten om de dingen die ik fijn, leuk, gezellig of lekker vindt in het cadeaupakket te stoppen. Zo krijg je een beetje een idee van mij, als persoon zijnde, maar ook waar mijn blog voor staat.

Knutselen met de kinderen

Niks fijner dan met de kinderen aan tafel te gaan zitten en lekker een middagje te knutselen. Ik besloot daarom om 2 leuke knutselpakketjes mee te nemen, zodat jij ook gezellig met jouw kinderen/kleinkinderen aan de knutsel kunt gaan.

De strijkkralen zijn Glow in the Dark. Dit betekent dat ze licht geven in het donker. Erg leuk om dus maantjes of sterretjes te maken met de kinderen zodat ze voor het slapengaan nog even ‘de ruimte’ in kunnen kijken.

Verder heb ik een doosje foamklei gekocht en een fotolijstje. De foamklei is echt favoriet van onze dochter. Ze knutselt er graag mee. Je kunt met de foamklei het fotolijstje versieren. Laat een mooie foto afdrukken en je hebt een heel persoonlijk cadeau voor iemand.

Zorg goed voor jezelf

Erg belangrijk, maar iets wat veel mensen vergeten. Zorg goed voor jezelf, alleen dan kun je ook goed voor een ander zorgen. Even een momentje voor jezelf dus. Een heerlijk maskertje, een heerlijk geurende lipbalm en ( omdat dochterlief en ik gek zijn op nagellak ) een leuk nagellakje voor mooi verzorgde nagels.

Maar dat is nog niet alles. Ik ben gek op leuke teksten en kwam deze bodyscrub en handcreme tegen met leuke tekst. Staan natuurlijk geweldig op jouw badkamer en je krijgt er meteen goede zin van.

Gezelligheid

De koudere dagen komen er alweer aan en dan is het extra gezellig om een kaarsje aan te steken. Ik ben gek op geurkaarsjes en dit is de geur red berries. Natuurlijk staat er op het flesje weer een mooie tekst.
Remember Yesterday
Dream about Tomorrow
Live Today

Echte theeleut

Ik ben een echte theeleut en daarom kan thee dus ook niet otbreken in dit pakket. Met een leuke mok en iets lekkers erbij natuurlijk. Ik heb gekozen voor kruidnoten. Enerzijds omdat ze gewoon erg lekker zijn en anderzijds omdat er natuurlijk weer veel discussie online is over waarom ze zo vroeg in de winkel moeten liggen. 😉

Dit is de inhoud van het cadeaupakket. Wil je meedingen dan lees ik dat graag in de reacties.