Welkom in mijn wereld, de Wereld van Mama.

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd en moeder van twee zoons (2006 en 2016) en een dochter.(2009)

Een aantal jaar geleden heb ik het bloggen ontdekt en dat doe ik ook met veel plezier op deze site. Wereld van Mama is mijn eigen stukje op het www en hier schrijf ik met veel liefde en plezier over de dingen die mij bezighouden. Zoals je kunt zien heb ik een aantal hoofdonderwerpen waar ik graag iets uitgebreider over vertel.

Daarnaast heb ik een YouTube kanaal waar ik wekelijks een nieuwe video plaats. Deze video`s gaan voornamelijk over koken en bakken, iets wat ik met erg veel plezier doe. Ook heb ik een eigen webshop, Eliza Jo, waar ik onder andere leuke gepersonaliseerde items en complete kinderfeest pakketten verkoop.

DIY

DIY ( oftewel knutselen ) is iets wat ik heerlijk vind. Ik kan helemaal afdwalen als ik met iets creatiefs bezig ben. Dat mijn lezers dit ook erg leuk vinden, zie ik terug in mijn statistieken. Mijn artikel ( en bijbehorende vlog ) over de snuffelmat voor honden is 1 van de artikelen die nog dagelijks gelezen wordt. In de winter doet het artikel over de vogeltaart het altijd erg goed.

Food

Een mens moet eten en als Limburgse ben ik een echt bourgondiër. Ik hou van lekker eten en ik hou ervan om bezig te zijn in de keuken. Niet altijd even uitgebreid, want met 3 jonge kinderen hou ik ook graag de snelheid erin. Gezonde kost is natuurlijk wel iets wat een pre is, maar zo nu en dan een lekkere pizza of friet sla ik niet af. Zo nu en dan kun je ook een review op mijn site vinden over iets wat met eten te maken heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Oviebollen van Koopmans.

Lifestyle

Daar valt heel veel onder. Beauty, fashion, trouwen, zwangerschap, maar ook dagjes uit en vakanties. Ik hou van het leven en geniet er met volle teugen van. Ik hou ervan om nieuwe dingen en plekken te ontdekken. Zo nu en dan kun je een review terug vinden op mijn site, maar ik deel ook nieuwtjes van de persberichten die ik heb binnen gekregen. Zoals deze van de NumNoms.

Kids

Mijn kinderen zijn mijn alles. We doen veel samen maar ik vind juist dat je ook tijd en energie aan 1 kind alleen moet besteden. Zo doe ik regelmatig met de kinderen iets alleen. Vooral een moeder-dochter dag vind ik leuk om te beschrijven op mijn site.

Daarnaast kom ik met mijn oudste zoon, Damiën geregeld in het ziekenhuis. Hij heeft namelijk spina bifida occulta, tethered cord syndroom en syringomyelie. Ik neem je dan ook mee in de wereld van onderzoeken en onzekerheden. Maar ook de alledaagse dingen met kinderen komen voorbij. Zo kreeg Damiën een hyrax beugel en daar schreef ik natuurlijk ook een artikel over.

Limburg

Als rasechte Limburgse vind ik het leuk om ‘mijn’ provincie extra in het zonnetje te zetten. Wat kun je er doen? Waar zijn leuke plekken om te overnachten? En waar kun je heerlijk eten? In mijn verzamelartikel Pareltjes van Limburg vind je een overzicht van de Pareltjes die ik tot nu toe op mijn site heb staan. Mis je een bedrijf of plekje? Neem dan zeker even contact met mij op.

Affiliate links

Op mijn website kun je affiliate links tegen komen. Dit zijn bijvoorbeeld links die je naar de website van bol.com sturen. Behalve dat ik het als een meerwaarde zie om je direct bij het product te brengen waar ik een review over schrijf, verdien ik er ook een klein bedrag mee. Jij merkt er niks van in jouw beurs, maar als je een aankoop doet bij bol.com dan krijg ik een klein percentage van het door jouw besteedde bedrag. Op die manier kan ik mijn website in de lucht en up-to-date houden.

Samenwerken?

Zoals je kunt lezen ben ik een bezige bij. Ik hou ervan om met vele verschillende dingen bezig te zijn. Wil je mij volgen, dan kan dat via verschillende social media kanalen. Zo blijf je altijd op de hoogte als er een nieuwe blog online komt.

Ik hoop dat je hier regelmatig terug zult komen en gezellig meeleest. Mocht je vragen of andere opmerkingen hebben, of lijkt het je leuk om een samenwerking aan te gaan dan mag je mij mailen op info [ AT ] wereldvanmama.nl

Persberichten kunnen ook naar bovenstaand mailadres worden verstuurd. Ik vind het leuk om op de hoogte gehouden te worden van verschillende dingen, mits ze passen bij mijn interesses zoals hierboven aangegeven.

LiefsLaura