Wereld van Mama

Welkom in de Wereld van Mama.

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd en moeder van twee zoons ( 2006 en 2016 ) en een dochter.( 2009)

Een aantal jaar geleden heb ik het bloggen ontdekt en dat doe ik ook met veel plezier op deze site. Wereld van Mama is mijn eigen stukje op het www en hier schrijf ik met veel liefde en plezier over de dingen die mij bezighouden. Zoals je hierboven kunt zien heb ik een aantal hoofdonderwerpen.

DIY

DIY ( oftewel knutselen ) is iets wat ik heerlijk vind. Ik kan helemaal afdwalen als ik met iets creatiefs bezig ben. Dat mijn lezers dit ook erg leuk vinden, zie ik terug in mijn statistieken. Mijn artikel ( en bijbehorende vlog ) over de snuffelmat voor honden is 1 van de artikelen die nog dagelijks gelezen wordt.

Food

Een mens moet eten en als Limburgse ben ik een echt bourgondiër. Ik hou van lekker eten en ik hou ervan om bezig te zijn in de keuken. Niet altijd even uitgebreid, want met 3 jonge kinderen hou ik ook graag de snelheid erin. Gezonde kost is natuurlijk wel iets wat een pre is, maar zo nu en dan een lekkere pizza of friet sla ik niet af. Zo nu en dan kun je ook een review op mijn site vinden over iets wat met eten te maken heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Oviebollen van Koopmans.

Lifestyle

Daar valt heel veel onder. Beauty, fashion, trouwen, zwangerschap, maar ook dagjes uit en vakanties. Ik hou van het leven en geniet er met volle teugen van. Ik hou ervan om nieuwe dingen en plekken te ontdekken. Zo nu en dan kun je een review terug vinden op mijn site, maar ik deel ook nieuwtjes van de persberichten die ik heb binnen gekregen. Zoals deze van de NumNoms.

Kids

Mijn kinderen zijn mijn alles. We doen veel samen maar ik vind juist dat je ook tijd en energie aan 1 kind alleen moet besteden. Zo doe ik regelmatig met de kinderen iets alleen. Vooral een moeder-dochter dag vind ik leuk om te beschrijven op mijn site.

Limburg

Als rasechte Limburgse vind ik het leuk om ‘mijn’ provincie extra in het zonnetje te zetten. Wat kun je er doen? Waar zijn leuke plekken om te overnachten? En waar kun je heerlijk eten? In mijn verzamelartikel Pareltjes van Limburg vind je een overzicht van de Pareltjes die ik tot nu toe op mijn site heb staan. Mis je een bedrijf of plekje? Neem dan zeker even contact met mij op.

Samenwerken?

Zoals je kunt lezen ben ik een bezige bij. Ik hou ervan om met vele verschillende dingen bezig te zijn. Wil je mij volgen, dan kan dat via verschillende social media kanalen. Zo blijf je altijd op de hoogte als er een nieuwe blog online komt.

Ik hoop dat je hier regelmatig terug zult komen en gezellig meeleest. Mocht je vragen of andere opmerkingen hebben, of lijkt het je leuk om een samenwerking aan te gaan dan mag je mij mailen op info [ AT ] wereldvanmama.nl

Persberichten kunnen ook naar bovenstaand mailadres worden verstuurd. Ik vind het leuk om op de hoogte gehouden te worden van verschillende dingen, mits ze passen bij mijn interesses zoals hierboven aangegeven.

LiefsLaura

 

 

4 gedachten over “Wereld van Mama”

 1. Hallo Laura,
  Ik heb met veel interesse jouw blog gelezen over syringomyelie. Ik ben 62 jaar en kortgeleden is bij mij ook syringomyelie en tethered cord geconstateerd. Ik wist al dat ik spinabigida occulta had.
  Dus veel overeenkomsten. Maar ik ben iets ouder.
  Ik wacht op een afspraak bij de neurochururg. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden.
  Sterkte

  Groeten,
  Geert Siegers

  1. Hallo Geert,

   Wat fijn dat je op mijn site terecht bent gekomen. Ik ben ook benieuwd naar wat de neurochirurg voor je kan doen. Heel veel sterkte en succes!

   Groetjes, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.