Pareltjes van Limburg

Limburg is een prachtige provincie. Ik woon er al bijna mijn hele leven, maar zou ‘mijn’ Limburg niet meer kunnen missen. Geloof me, ik heb het geprobeerd. Een blauwe maandag heb ik in Rotterdam gewoond, maar ik werd er doodongelukkig. Toch maar weer terug naar het zuiden des lands dus. En omdat ik best trots ben op Limburg, leek het me leuk om een artikel te schrijven over de Pareltjes van Limburg. Waar moet je zijn? Wat moet je absoluut gezien hebben? Wat mag je niet missen als je Limburg bezoekt?

Van Noord naar Zuid en alles ertussen in

Limburg is stiekem best groot. Bovendien is het Zuiden van Limburg met zijn heuvelachtige landschap totaal anders dan het Noorden van Limburg. Maar overal is wel iets te zien. Grote plaatsen waar je prima kunt shoppen, gezellige restaurants waar je lekker kunt lunchen of dineren of juist prachtige fietsroutes die ervoor zorgen dat je gezellige dorpjes kunt ontdekken.

Ook met kinderen kun jij je prima vermaken in Limburg. Gezellige dagjes uit, toffe kinderfeestjes of leerzame uitstapjes. Van lowbudget tot normale prijzen. Alles komt voorbij op deze website. Op deze pagina heb ik alle artikelen over Limburg verzameld die ik tot nu toe geschreven heb. Met 1 klik op het linkje kun jij het uitgebreide artikel lezen.

Pareltjes gezocht

Dit artikel is dus ‘Under Construction’ zoals dat dan zo mooi heet. Telkens komen er weer mooie, leuke of gezellige pareltjes bij. Heb je een tip voor iets wat absoluut niet mag ontbreken in deze lijst? Een restaurant, een leuk uitje of een plekje voor een toffe workshop of kinderfeestje? Neem dan zeker contact met mij op!

Restaurants

Winkelen

Uitje

Must See

Overnachten

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *