Samenwerken

Een samenwerking opzetten kan natuurlijk altijd. Er zijn verschillende mogelijkheden en kanalen die ik hieronder graag met je deel. Uiteraard is elke samenwerking uniek en bespreek ik graag alles met je via de mail. Je kunt je mailtje sturen naar info [AT] wereldvanmama.nl

Inhoudsopgave

Samenwerken op de blog

Op de website Wereld van Mama schrijf ik over uiteenlopende onderwerpen. Van uitjes tot lekkere recepten, van reviews tot vakanties, van gezellig knutselen tot ziekenhuisbezoeken met de kinderen. Helaas komt dat laatste vaker voor dan we zouden willen. Met een chronisch ziek kind in huis bezoeken we geregeld ziekenhuis of therapeut. Alle artikelen zijn geschreven met een persoonlijke touch.

Samenwerken op YouTube

Wekelijks komt er een nieuwe video online op mijn YouTube kanaal. Deze gaan voornamelijk over koken en bakken. Ook delen we video`s over vakanties of dagjes uit.

Samenwerken op ons YouTube kanaal kan uiteraard ook. Geef je in je mailtje aan dat je interesse hebt in een YouTube video?

Het YouTube kanaal van Damiën

In eerste instantie kwamen de filmpjes van Damiën op ons gezamenlijke YouTube kanaal. Sinds 2018 heeft hij zijn eigen YouTube kanaal. Zijn video`s gaan over persoonlijke dingen die hij meemaakt, zoals zijn vakantie naar Bali, maar hij beleeft ook veel plezier aan het reviewen van artikelen en het maken van speedbuilds. Bovenstaande video, de speedbuild van de Porsche 3D puzzel is zijn best bekeken video met ruim 7500 views.

Wil je samenwerken met Damiën? Dat zal hij zeker leuk vinden! Geef dit dan aan in je mailtje.

Het YouTube kanaal van Daelyn

De little lady kon niet achterblijven. Ook zij wilde graag haar eigen kanaal hebben zodat ze haar interesses met de wereld kan delen. Ze is gek op knutselen, verkleden en het reviewen van allerlei ‘girly stuff’. Haar best bekeken video is de Poopsie Slime Surprise Unicorn met ruim 350 views.

Wil je samenwerken met Daelyn? Dat zou ze hartstikke leuk vinden. Laat dan even in je mailtje weten dat je graag een samenwerking met Daelyn wil aangaan.

Combineren

Een beetje overbodig om te zeggen wellicht: een blog en YouTube video combineren behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. 🙂

Via de mail kan ik je meer vertellen over onze tarieven en kan ik de laatste statistieken met je delen. Mocht je verder nog vragen hebben, stel ze gerust.