Ravensburger 3D puzzel Porsche

Vaak is het lastig om voor tieners een cadeau te bedenken. Voor veel dingen voelen ze zich al veel te groot. Ze zijn toe aan nieuw en uitdagend speelgoed. Vorig jaar kreeg Damiën een 3D puzzel opgestuurd en dat vond hij fantastisch. Dit jaar is er een Ravensburger 3D puzzel Porsche op de markt gekomen. Toen deze afgelopen week bezorgd werd was Damiën dan ook razend enthousiast.

3D puzzels

Inmiddels heeft Ravensburger al vele 3D puzzels op de markt gebracht. Van Volkswagen bus tot Eiffeltoren, met lichtjes ( Night Editions ) en zonder lichtjes. Het leuke van deze 3D puzzels is dat ze een echte eye-catcher zijn in je woonkamer. Het is dus niet 1 keer de puzzel in elkaar zetten en weer uit elkaar halen. Het is in elkaar zetten en op de kast of vensterbank zetten zodat iedereen het kan bewonderen.

Porsche 3d puzzel

Porsche puzzel

Om de zoveel tijd komt Ravensburger dus met een nieuwe 3D puzzel. Dit keer is het de Porsche 911 R. In de doos vind je meer dan alleen maar puzzelstukjes. Er zit een onderstel van de auto in, de wielen, wieldoppen, remschijven, spiegels en een beschrijving. In totaal zijn er 108 puzzelstukjes die je in elkaar moet klikken. Op zich is dit vrij eenvoudig. De puzzelstukjes zijn genummerd en er staan pijltjes op als je een bocht moet nemen in je puzzel.

De puzzel is geschikt vanaf 10 jaar. Damiën is 11 en kon hem prima alleen maken en in elkaar zetten zonder hulp. Hij is er ongeveer een uurtje mee bezig geweest. Ook heeft hij een filmpje gemaakt voor op zijn YouTube kanaal. Een zogenaamde speed build. In enkele minuten laat hij je zien hoe hij de auto in elkaar bouwt en vertelt hij wat hij er van vond. Geef hem vooral een blauw duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op zijn kanaal. 😉

Meer Ravensburger? Op deze website vind je ook reviews van

Maak jij wel eens puzzels?

We hebben deze puzzel opgestuurd gekregen ter review

3D puzzle

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *