Ravensburger 3D puzzel Lamborghini

Ravensburger 3D puzzel Lamborghini

De jongens hier in huis zijn gek op alles wat wielen heeft. Vooral stoere, toffe en ietwat bijzondere auto`s worden dan ook met enige regelmaat gekocht en uitgestald op hun kamer. Een paar jaar geleden kreeg Damiën de Ravensburger 3D puzzel Porsche opgestuurd die hij met veel plezier maakte. Een paar weken geleden kregen we een mooi pakket opgestuurd en daarin zaten een Ravensburger 3D puzzel Dodge Challenger en deze Ravensburger 3D puzzel Lamborghini.

De Lamborghini Huracán EVO

Damiën was direct enthousiast. “Wow! De Lamborghini Huracán EVO! Dat is echt een toffe wagen!” Ik had geen idee waarom deze auto nou zo bijzonder was, maar bij hem was hij dus bekend. “Voor een echte betaal je gewoon rond de 3 ton hé? Dit zijn echt dure auto`s. Echt tof dat ze daar een 3D puzzel van hebben gemaakt.” ging hij door. Samen met Landon bekeek hij de doos en vertelde over de auto. “We gaan zo samen de puzzel maken, dan mag jij me de stukjes aangeven. Zo bouwen we eigenlijk samen een auto.” Landon knikte en ik zag al direct dat dit een serieuze zaak zou worden.

Ravensburger 3D puzzel Lamborghini

Samen aan het bouwen

Deze 3D puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Landon is pas 6, maar samen met zijn grote broer kan hij prima aan de puzzel werken. Eerst worden alle onderdelen los gehaald en dan laat Damiën aan Landon zien dat er cijfertjes onder de puzzelstukjes staan. Samen leggen ze de puzzelstukjes op de juiste volgorde en dan mag Landon ze aangeven terwijl Damiën de puzzel in elkaar klikt. Eenmaal klaar is de auto 25 centimeter lang. “Wauw, je kunt er echt mee rijden!” zegt Landon. Nadat ze er even mee gespeeld hebben, besluiten ze dat hij een mooi plekje krijgt op de vensterbank zodat iedereen die binnen komt hem kan bewonderen.

Wij hebben deze Ravensburger 3D puzzel Lamborghini opgestuurd gekregen.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *