Ravensburger 3D puzzel Dodge Challenger

Dodge challenger ravensburger 3D puzzel

Tegelijk met de Ravensburger 3D puzzel Lamborghini kregen we ook deze Ravensburger 3D puzzel Dodge Challenger opgestuurd. Voor de jongens (en stiekem ook voor papa) een mooie aanwinst voor hun 3D puzzel auto collectie. De heren werden alle drie enthousiast bij het zien van deze ‘nice set of wheels.’

Inhoudsopgave

De Dodge Challenger SRT Hellcat Redeye Widebody

Yup, de volledige naam van deze Challenger is de Dodge Challenger SRT Hellcat Redeye Widebody. In het echt schijnt deze auto nogal een bruut beest te zijn. Een echte muscle car die een topsnelheid heeft van zo`n 300 kilometer per uur. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik ook wel even zou stoppen om de auto te bekijken als ik hem ergens geparkeerd zou zien staan. Het is een fantastisch mooie auto om te zien, dus ik begrijp wel dat menig hart hier sneller van gaat kloppen.

Terug naar de puzzel. De kleur van de puzzel is blauw en heeft net als de andere Ravensburger 3D auto puzzels die we in huis hebben 108 puzzelstukjes. Hij is bijna 26 centimeter lang als je hem af hebt en geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. En net zoals bij de andere 3D puzzels wil onze 6-jarige heel erg graag meehelpen met bouwen.

Ravensburger 3D puzzel Dodge Challenger

Samen puzzelen is toch het leukste

Puzzelen is sowieso iets wat hier in huis regelmatig gedaan wordt. Een 3D puzzel is gewoon extra tof. De kinderen hebben al verschillende 3D puzzels op hun kamer staan: van pennenbakjes tot complete torens die als nachtlampje dienen. Landon wilde graag helpen om de Challenger te bouwen en dat gaat prima: hij legt de puzzelstukjes op de juiste volgorde en dat lukt goed omdat alle stukjes genummerd zijn. Vervolgens geeft hij ze aan Damiën die de auto in elkaar bouwt. Ze zijn er ongeveer een uurtje mee bezig en dan zijn ze klaar. De auto wordt op de vensterbank gezet, naast de Lamborghini en zo kunnen ze er elke dag even naar kijken.

Meer 3D puzzels

Check ook deze 3D puzzels op onze website:

Wij hebben deze puzzel opgestuurd gekregen.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *