Volkswagen T1 bus

Afgelopen week mochten we de Volkswagen T1 bus 3D puzzel van Ravensburger ontvangen. Zoonlief zat al met smart te wachten op het pakketje nadat ik hem verteld had dat we het mochten reviewen. Puzzelen is leuk, een 3D puzzel maken is tof, maar een 3D puzzel maken van een echte T1 bus was helemaal te gek. Hij ging dan ook direct aan de slag.

Bouwen maar

Toen zoonlief de doos opende werd hij nog enthousiaster. Er zaten wielen in de doos, dus met deze puzzel kon je ook nog spelen. Hij pakte de onderplaat en klikte de wielen er moeiteloos op. Vervolgens was het de bedoeling dat je de 162 puzzelstukjes op de onderplaat gaat bouwen. De hoogte in dus. Alle stukjes zijn genummerd, dus dat is een voordeel. Het was een kwestie van de stukjes op volgorde leggen om ze vervolgens vast te klikken. En dat ging nog redelijk snel.

Lees ook: Porsche 3D puzzel

Na een uurtje of 2 was meneer klaar met zijn puzzel. Nu moest het dak er nog op. Je hebt een plaat die je eerst op de puzzelstukjes moet klikken. Dit zorgt ervoor dat de puzzelstukjes netjes bij elkaar blijven. Daar zijn we wel eventjes mee bezig geweest. Steeds als hij aan de ene kant vast zat, sprong hij aan de andere kant los of schoot er een puzzelstukje los. Uiteindelijk is het ons toch gelukt en konden we het dak van de bus er bovenop leggen. Ook de bumpers, spiegels en surfboards konden we moeiteloos bevestigen.

volkswagen t1 bus

Ravensburger 3D puzzel vw bus

Is deze Ravensburger 3D puzzel een aanrader of niet? Ja! Deze Volkswagen T1 bus is echt heel erg mooi en prijkt nu op de vensterbank. Hij is een echte blikvanger en zoonlief is er hartstikke trots op. De kleuren en details zijn mooi en op het eerste gezicht ziet het er niet eens uit als een puzzel. Qua prijs valt hij ook mee. De adviesverkoopprijs is €29,95.

Wat vind jij van het T1 busje?

Wij hebben deze puzzel opgestuurd gekregen ter review

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *