L.O.L 3D puzzel

Wij mochten een L.O.L 3D puzzel reviewen voor Wereld van Mama. Nu is onze dochter een echte knutselaar en houdt ze ervan om bezig te zijn. Er zijn een aantal verschillende puzzels verkrijgbaar in deze serie maar de keuze was snel gemaakt. Ze koos voor een juwelendoosje in de vorm van een hartje. Menig kinderhart gaat sneller kloppen bij het horen van de merknaam en het zien van deze schattige poppetjes.

Inhoudsopgave

De L.O.L juwelendoosje 3D puzzel

Het vrolijke doosje trekt meteen de aandacht van de kinderen. Meisjes lopen al snel warm voor alles wat met deze vrolijke poppetjes te maken heeft. Wat begon met een surprisebal met een poppetje en kleertjes is uitgegroeid tot zoveel meer. De puzzel die wij mochten proberen bestaat uit slechts 54 puzzelstukjes, 2 deksels, 2 kartonnen binnenkantjes en het scharnier om de delen aan elkaar te bevestigen.

Aan de slag

Mijn dochter had erg veel zin om aan de slag te gaan. Vol goede moed klikte ze de puzzelstukjes aan elkaar. Aangezien de puzzel niet veel stukjes heeft was ze best snel klaar. Na minder dan 30 minuten had ze beide deksels gemaakt. Nog even de binnenvoering erin en klaar is kees. Met het vastmaken in het scharnier had ze wat hulp nodig. Deze moet goed vastgezet worden en aangezien kinderen dan op de deksel willen drukken gaat dat niet helemaal goed met het puzzelgedeelte. Een beetje voorzichtig moet je hier wel mee omgaan. Nadat ik dit klusje voor mijn rekening had genomen was het juwelendoosje klaar.

3D puzzel L.O.L

3D puzzel geschikt voor kinderen

Op de verpakking staat dat de puzzel geschikt is voor de leeftijd 8 -99. Mijn dochter is 9 en kon het prima alleen maken, op het scharniergedeelte na. Voor kinderen is deze L.O.L 3D puzzel met een klein beetje hulp dus heel erg goed te doen. Bij ons bleef 1 van de 2 deksels telkens los gaan dus dit hebben we met wat secondelijm aan het scharnier bevestigd.

Dit L.O.L juwelendoosje ziet er natuurlijk hartstikke schattig uit en door zijn schappelijke prijs prima te doen voor de feestdagen of een verjaardag. Daarnaast is dit doosje ook nog eens functioneel. In het juwelendoosje kan je dochter bijvoorbeeld haar armbandjes en kettingen prima bewaren.

L.o.l. Surprise

Ravensburger 3D puzzels

Op Wereld van Mama kun je meerdere reviews terugvinden van de Ravensburger 3D puzzels. Eerder schreven we al een artikel over een Unicorn opbergdoosje, de Volkswagen T1 bus, de Porsche 3D puzzel en een London Bus pennenbakje. Zo zie je maar weer: er zijn 3D puzzels in alle soorten en maten en geschikt voor jongens en meisjes. Wil je een andere bijzondere puzzel proberen? Ga dan voor een Ravensburger Escape puzzel.

Wereld van Mama heeft dit doosje opgestuurd gekregen ter review. Dit is echter niet van invloed op onze mening.

2 thoughts on “L.O.L 3D puzzel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *