Een pennenbakje puzzelen

Damiën is gek op auto`s. Voorgaande jaren kreeg hij al een Porsche 3D puzzel en de 3D puzzel Volkswagen bus opgestuurd ter review. Dit jaar komt Ravensburger met een nieuw voertuig: De London Bus. Damiën was enthousiast en vond het leuk om dit voertuig aan zijn collectie te mogen toevoegen. En de bus heeft nog een leuk extraatje. Het is namelijk ook een pennenbakje. Ideaal om zijn pennen en andere spulletjes in op te bergen op zijn bureau.

3D puzzle London bus

De bekende rode Londense bus is dus de nieuwste 3D puzzel van Ravensburger. In de doos zit alles wat je nodig hebt. Je hebt verder geen lijm nodig om de onderdelen aan elkaar te bevestigen.

In totaal is Damiën een kleine anderhalf uur bezig geweest om de bus in elkaar te zetten. Lekker op zijn gemakje. Hij besloot er een speedbuild van te maken. Enerzijds omdat de video van de Porsche 3D puzzel zo goed bekeken was, anderzijds omdat het gewoon leuk is om een London Bus in slechts een paar minuten te zien ontstaan uit allemaal losse stukjes. Bekijk dus zeker even zijn video en vergeet niet een duimpje omhoog te geven. 😉

Lees ook: Een puzzel van 100 stukjes

Ravensburger 3D puzzel

Ravensburger kennen we natuurlijk allemaal. Ze bestaan al zolang ik me kan herinneren. De laatste jaren zijn ze begonnen met het maken van 3D puzzels en dat is voor iedereen leuk. Zo zijn er leuke 3D puzzels voor meisjes en heb je dus de stoere voertuigen-collectie die Damiën nu bij elkaar aan het verzamelen is. Ook zijn er vele 3D puzzels van bekende gebouwen zoals de Eiffeltoren en de Notre Dame. Er zijn zelfs Night Editions met licht. Erg sfeervol nu de donkere dagen eraan komen.

Zoals je kunt lezen is er keus genoeg omtrent 3D puzzels. Voor jongens en voor meisjes, voor jong en oud.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *