Puzzelen maar!

Puzzelen maar! In het najaar komt Ravensburger met een aantal leuke, nieuwe puzzels op de markt. In dit artikel wil ik er graag 2 uitlichten. Mensen die me kennen weten dat ik gek ben op Disney en puzzelen leuk vindt, maar dit zijn wel hele bijzondere puzzels. Ik vertel je er graag meer over.

Grootste legpuzzel ter wereld!

De grootste legpuzzel ter wereld komt binnenkort uit. Hoe groot hij dan precies is? Wat dacht je van 40320 stukjes? Ga er maar eens aan zitten. Ik vraag me serieus af hoe lang je daar mee bezig bent. In mijn tempo wellicht jaren, maar dat doet er niet toe. ūüėČ De puzzel wordt geleverd in 10 zakken van ongeveer 4000 stukjes per zak. De puzzel is opgedeeld in 10 vlakken die elk een Disney-figuur laten zien. Als je al die delen aan elkaar legt heb je een hele mooie¬†aaneengeschakelde tekening van Disney voor je neus liggen van 680×190 centimeter met onder andere Dombo, Assepoester en Peter Pan.

Maar dat is nog niet alles. Op¬†de puzzel¬†staan verschillende¬†Mickey`s verstopt.¬†De bedoeling is dat je de Mickey`s telt, een foto maakt van je puzzel en deze mailt naar info@ravensburger.nl. Ben jij de eerste die gemaild heeft met foto en juist antwoord? Dan win jij reischeques met een waarde van ‚ā¨1000.

3d-puzzel

3D Disney Kasteel

Hou je van puzzels maar vind je 40.000 stukjes net weer een beetje teveel van het goede? Overweeg dan eens om het 3D Disney Kasteel te kopen. Dit heeft ‘slechts’ 216 stukjes. De puzzel is zo`n 50 centimeter hoog en is eigenlijk een must-have voor elke Disney-fan. Ik weet ook vrijwel zeker dat kinderen dit helemaal geweldig vinden om te maken.

Vanaf medio september zijn beide puzzels verkrijgbaar in speelgoedwinkels en online winkels. De grootste legpuzzel ter wereld zal rond de ‚ā¨500 gaan kosten en het 3D Disney Kasteel rond de ‚ā¨75.

Hoe lang denk jij dat je bezig bent met de allergrootste puzzel ter wereld?

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

2 thoughts on “Puzzelen maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *