Poopsie Slime Surprise Unicorn

Glitters, eenhoorns, mooie en lange haren en slijm. Veel slijm. Ik denk dat er maar weinig meisjes zijn die niet geïntresseerd zijn als je deze woorden opnoemt. De Poopsie Slime Surprise Unicorn heeft het allemaal. Daelyn mocht er eentje ontvangen en besloot er een filmpje van te maken. In dit artikel vertel ik je alles over deze bijzondere eenhoorn.

Inhoudsopgave

Wat zit er in het Poopsie Surprise Unicorn pakket?

We kregen een grote, felgekleurde verpakking geleverd. Op de buitenkant zie je onder andere welke 4 unicorns er zijn. In jouw verpakking zit 1 van de 4 unicorns, welke is nog een verrassing.

Bovenaan de verpakking staat een pijltje. Het is de bedoeling dat je de verpakking hier opent. Tijdens het openen verschijnen allemaal kleine cadeautjes. Hartstikke leuk gedaan! Als je de complete wikkel eraf hebt gehaald, kun je de doos openen en zie je welke unicorn je hebt. Ook hier vind je weer een aantal extraatjes.

Poopsie slime surprise

Dit zit er allemaal in: 

 • De eenhoorn
 • Een shirt
 • Een luier
 • 4 pakketten eenhoornvoer ( slijmpoeder )
 • 2 pakketten eenhoornmagie ( poeder met speciaal effect )
 • 4 pakketten eenhoornglans ( glitters )
 • 1 pakket eenhoornsprankels ( in ons geval sterretjes )
 • Lepel
 • Toilet
 • Toiletpot
 • Flesje met dop
 • Maatbekertje
 • Schoonmaaktool
 • Houder voor je slijm ( tevens sleutelhanger )
 • Kammetje
 • Gebruiksaanwijzing

Hoe maak je slijm?

Het is belangrijk dat je de instructies op  de gebruiksaanwijzing goed volgt. Je hebt namelijk een aantal stappen die je moet doen in een bepaalde volgorde en met de bijgeleverde spulletjes.

Poopsie slime surprise unicorn

Op de achterkant van de eenhoorn zit een schuifje: de voerstand en de schommelstand. Je moet hem eerst in de voerstand zetten. Je neemt een pakketje eenhoornglans en giet dit in het toiletpotje. Met de lepel kun je de eenhoorn voeren. Deze lepel moet je tot achteraan in de keel duwen. Er zit een draaimechanisme in en zo ‘eet’ de eenhoorn haar bordje leeg.

Vervolgens geef je de eenhoorn wat water met het lepeltje. Daarna plaats je het potje in de grote toiletpot. Nu krijgt je eenhoorn drinken uit de fles. Dit is eenhoornvoer vermengd met water. Flesje goed schudden en het rietje in de mond van de eenhoorn stoppen. Je kunt het flesje leeg knijpen.

Nu moet je op de achterkant van de eenhoorn de stand verzetten van voerstand naar schommelstand. Je kunt je eenhoorn nu 15 seconden lang ronddraaien. Luier uit, zet haar op het potje en druk op het hartje op de buik. Je eenhoorn heeft nu gepoept.

Deze eenhoornpoep moet je 20 minuten laten staan. Daarna roer je met de lepel, voeg je een half pakketje eenhoornmagie en wat sprankeltjes toe en kun je jouw slijm kneden. Uitgespeeld? Dan kun je jouw slijm opbergen in de sleutelhanger.

Poopsie slime surprise unicorn

Hoe maak je de Poopsie Slime Unicorn schoon?

In de 20 minuten dat je slijm ‘rust’ kun je de eenhoorn schoonmaken. Het is belangrijk dat je dit snel doet. Laat je het even staan dan worden de restjes slijm die in de eenhoorn zitten harder en dan is het lastiger schoonmaken.

In het flesje doe je water, dit knijp je leeg in de eenhoorn. Met het borsteltje maak je de mond schoon. Aan de achterkant van de eenhoorn zitten twee pinnetjes. Deze kun je naar elkaar toe drukken en zo open je de rug van de eenhoorn. Je ziet dan een bakje. In dit bakje valt al het voer e.d. als je de eenhoorn voert. Je maakt dit goed schoon, eventueel met behulp van het borsteltje. Kijk ook goed of er geen restjes slijm achtergebleven zijn in de eenhoorn zelf.

Alles schoon? Dan plaats je het bakje terug in de eenhoorn. Klaar is Kees!

Is deze Unicorn leuk?

De pop ziet er werkelijk prachtig uit. Wij hebben een lichtblauwe en er zit een soort glanslaagje overheen. Ze heeft prachtige, lange haren met roze en oranje plukjes erin. Haar ogen zijn groot en hebben prachtige, lange wimpers. Dochterlief was verkocht bij het zien van haar eenhoorn.

Het spelen met de eenhoorn vond ze erg leuk. Haren kammen en mooi maken, shirtje/luier aan en uit. Het is eigenlijk net een gewone pop waar je moedertje mee kunt spelen.

Het voeren vond ze ook hartstikke leuk. Hier heeft ze wel wat begeleiding bij nodig gehad de eerste keer zodat ze ook alles in de juiste volgorde doet. Het zijn best wel veel verschillende stappen. Het laten poepen van de eenhoorn vond ze erg grappig.

De slijm is van goede structuur en elastisch. Je kunt er dus ook echt mee ‘friemelen’ en mee spelen. De kleur ( wij hadden oranje ) geeft wel een beetje af op de handen, evenals de glitters.

Alles bij elkaar ben je de eerste keer wel een tijdje bezig met het maken van het slijm omdat je de gebruiksaanwijzing goed moet opvolgen. Doe dit dus niet als je ‘eventjes’ 5 minuten de tijd hebt om te knutselen, maar zorg dat je minimaal een half uur nergens anders naar om hoeft te kijken. Alles bij elkaar vinden wij de Poopsie Slime Surprise Unicorn een erg leuk stuk speelgoed. Meer cadeautips voor meisjes vind je hier.

Poopsie Slime Surprise

Van Poopsie slime surprise zijn vele verschillende producten verkrijgbaar. Hier vind je een overzichtje. Deze leuke eenhoorn gaat het in elk geval zeker goed doen tijdens de feestdagen, hij is zo leuk! Wees er wel op tijd bij want met dit soort producten heb je kans dat ze snel uitverkocht zijn.

Kende jij de Poopsie Slime Surprise Unicorn al? 

Wij hebben deze eenhoorn opgestuurd gekregen ter review

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

2 thoughts on “Poopsie Slime Surprise Unicorn

 1. Beste, is het mogelijk om de handleiding via mail bezorgd te krijgen? Ik heb dit namelijk ook voor mijn dochter gekocht, maar er zat geen handleiding bij. Alvast bedankt.

Comments are closed.