Num Noms

Regelmatig komt er in speelgoedland iets nieuws op de markt. Ik vind het altijd leuk om ervan op de hoogte te blijven. Het kleine meisje in mij leeft voor dit soort nieuwigheden. Vooral van meisjesspeelgoed gaat mijn hartje net iets sneller kloppen. Als ze dat toch in mijn tijd hadden gehad 😉 … Binnenkort nieuw in de winkel: De Num Noms!

Inhoudsopgave

Wat zijn Num Noms?

Num Noms zijn kleine figuurtjes met een allerschattigst gezichtje. Ze zijn er in verschillende kleuren en geuren. Vooral de geur zorgt voor een extra dimensie. Zo kun je bijvoorbeeld een eigen geurcombinatie maken aangezien je deze figuurtjes kunt stapelen.

De Nums zijn de kleinere, zachtere figuurtjes. Deze kun je stapelen op de Noms, de hardere figuurtjes. De Noms heb je in 2 versies: met wieltjes of met een potje lipgloss. En bij het woordje lipgloss zie ik mijn dochter alweer stralen. Ze heeft echt een lipgloss-tic en als deze ook nog eens in zo`n allerzoetst Noms-figuurtje verpakt is, kan het alleen maar een regelrechte hit worden.

Lees ook de artikelen over de Bunchems en de Brightlings

Wat kosten Num Noms?

Dat is natuurlijk de belangrijkste vraag. Leuke dingen moeten wel betaalbaar zijn. En dat zijn deze Num Noms best wel. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen die ik hieronder voor je op een rijtje heb gezet.

NumNoms-lipgloss

De Mystery Blind Pack krijg je in de vorm van een yoghurt/toetjes verpakking. Er zit 1 Num en 1 Nom met lipgloss in. De adviesverkoopprijs is €3,99 en dus hartstikke leuk om cadeau te geven op een verjaardagsfeestje.

NumNoms-starter

De Starter Pack kost €10,99. Er zitten 3 Nums en 1 bewegende Nom in. Bovendien zit er nog een lepel, cupcakevorm of ijshoorntje bij zodat je je Num Noms kunt stapelen.

Num-Noms

Het Deluxe Pack bevat 6 Nums, 2 bewegende Noms en een lepel, cupcakevorm of ijshoorntje. De adviesverkoopprijs is €17,99

Als laatste is er de Go-Go cafe Playset. In deze set kun je een special edition Num Nom vinden. Je kunt kiezen uit verschillende speelsets. Bijvoorbeeld een cafe, glijbaan, bewegende schotel, een draaiend donut-rad of een theepot. Een speelset heeft een adviesverkoopprijs van €29,99.

https://www.youtube.com/watch?v=sBp1Sa4a_4Y

Num Noms Beauty

Inmiddels kun je vele verschillende speelsets krijgen in de winkels en online. Vooral voor meisjes is dit erg leuk. Gericht op beauty kunnen ze hun gang gaan met onder andere lipgloss en zelf nagellak maken.

Wat vind jij van deze zoete Num Noms?

Lees nu ook de review van de Num Noms Freezie Pops speelset!
Lees hier de review van de toffe Num Noms Nailpolish Maker

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

8 thoughts on “Num Noms

  1. Oh my die num noms! Ik heb alleen maar meiden. En hebben als hobby “unboxing videos” te kijken op YouTube. Waaronder ook van deze num noms. Ik vind ze ook leuk!
    Heb je ze al gekocht? Ben benieuwd of ze de verwachting waarmaken.
    Sinds een paar dagen ook de commercial op de tv en ze worden hier helemaal gek!

  2. Mijn dochter vindt ze geweldig en net met moeite een 2 de verpakking kunnen bemachtigen . Nu al weer uit de schappen bij Bart smit?

  3. Mijn dochter sprong een gat in de lucht toen ze eindelijk numnoms kreeg, na 5 minuten ermee te hebben “gespeeld” kwam ze aan dat het best wel saai is. Eentje beweegt wat en de rest ruikt wel lekker…..geen succes dus ?

    1. Ah, jammer. Ik moet wel zeggen dat de speelsets wel leuker zijn. Ook hebben we onlangs de nagellakmaker van Num Noms getest en een review over geschreven/filmpje over gemaakt. Dat vonden ze hier ook erg leuk. Met dit soort dingen kun je dus meer dan met alleen de Num Noms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *