Nieuwe hype: Bunchems

Mijn dochter en ik zijn soms echte meisje-meisjes. We houden van bakken, knutselen en nagellakjes. We proberen dan ook een beetje in de gaten te houden wat er allemaal nieuw is in het land van bakken, knutselen en nagellakjes. En zo kwamen we erachter dat er iets nieuws in de winkels gaat komen. Een nieuw soort speelgoed. Dit is de nieuwe hype: Bunchems!

Inhoudsopgave

Wat zijn Bunchems?

Kleine kleurrijke balletjes die aan elkaar vast blijven haken. Dat zijn Bunchems. Op deze manier kunnen kinderen hun eigen creatie maken. De bolletjes kun je weer uit elkaar halen en daarom zijn deze ook steeds opnieuw te gebruiken. Je kunt er zelfs accessoires bij krijgen. Denk aan dierenpootjes, vleugels of een brilletje. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ze zijn bedoeld voor meisjes vanaf 4 jaar maar als ik zie welke mogelijkheden je er mee hebt ben ik er van overtuigd dat jongens dit ook erg leuk zullen vinden.

Welke producten zijn er te krijgen?

In Nederland zullen de Travel Easel, de Creation packs en een Mega Pack uitkomen.

Bunchems1

De Travel Easel is een handig koffertje met daarin 150 Bunchems. Er zit een kleefbare klep aan waardoor dit ideaal is om bijvoorbeeld mee op reis te nemen in de auto of als ze uit logeren gaan. De adviesverkoopprijs ligt op €16,99.

bunchems3

De Creation Packs bestaan uit 60 Bunchems en bijbehorende accessoires. Hiermee kun je bijvoorbeeld een leuk diertje of een insect maken. De adviesverkoopprijs ligt op €8,99. Een mooie prijs om bijvoorbeeld als cadeau te geven voor een kinderfeestje.

Bunchems2

Kies je voor de Mega Pack dan krijg je maar liefst honderden Bunchems en 37 accessoires waarmee je 36 creaties kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan een uil of een beer. Maar ook een auto behoort tot de mogelijkheden. De adviesverkoopprijs ligt op €29,99.

Bunchems: Ja of nee?

Ik denk dat de Bunchems bij mijn crea-dochter zeker in de smaak gaan vallen. Ze kan eindeloos variëren en haar fantasie zijn gang laten gaan. Aangezien er weerhaakjes aan de bolletjes zitten, moet je wel voorzichtig zijn met deze bolletjes in combinatie met lange haren van meisjes. Er gaan allerlei verhalen rond over meisjes die hun haren helemaal kort moesten knippen omdat er een Bunchem in terecht was gekomen. Zoals met elk speelgoed moet je ook met dit speelgoed gewoon goed opletten en het gebruiken waar het voor bedoeld is.

Wat denk jij van de Bunchems?

Nog meer leuke speelgoedtips? Wat dacht je van de Num Noms of een Brightlings pop?

 

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

2 thoughts on “Nieuwe hype: Bunchems

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *