Brightlings

Langzaamaan komt weer de periode van cadeautjes in het zicht. De kinderen zijn allebei in oktober jarig en daarna zijn Sinterklaas en de Kerstman in het land. Vanaf augustus/september begin ik dus ook al een beetje rond te neuzen en bij de kinderen te ‘hengelen’ naar wat ze graag zouden willen hebben. Zoonlief is gek op auto`s en superhelden, dochterlief op knuffels en poppen. Nu zag ik dat er een nieuw soort knuffelpop in de winkels gaat verschijnen: Brightlings. En daar vertel ik je graag meer over.

Wat zijn Brightlings?

Brightlings zijn leuke, pluche en interactieve knuffels verkrijgbaar in de kleuren roze, paars en blauw. Hun lichaam is zacht en knuffelig, hun gezicht ziet er lief uit en kan van kleur veranderen. Ook zie je een mondje verschijnen als de Brightlings spreken. ( Zie filmpje onderaan het artikel )

Lees hier onze uitgebreide Brightlings review

Brightlings-paars

Je kunt ze in 1 van de drie interactieve speelstanden zetten ( speel, herhaal en muziek ) en er dus eindeloos mee spelen. In de ‘spelen’ modus kunnen ze ruim 100 Nederlandse zinnen zeggen, in de ‘herhaal’ modus herhalen ze de zinnen die jij hebt voorgezegd en in de ‘muziek’ modus kennen ze 6 verschillende muzieksoorten. Wat dacht je van pop of rock? Of houdt je dochter juist meer van jazz of klassiek?

Ook op het verlanglijstje: Num Noms

Overige informatie

Brightlings zijn ongeveer 15 inch ( ongeveer 35 centimeter ) groot en geschikt voor meisjes vanaf een jaar of 3 oud. In de ‘herhalen’ modus kun je ervoor kiezen om de tekst versneld of juist in slow-motion af te spelen. Ik kan me nu al voorstellen dat de kinderen gillen van plezier als ze hun eigen teksten versneld of vertraagd terug horen. Aangezien deze poppen 6 verschillende muzieksoorten kennen lijkt het me raadzaam dat jouw dochtertje wel van muziek houdt. Maar ben eerlijk, welk meisje is nu niet gek op muziek?

De Brightlings zijn binnenkort verkrijgbaar bij de speelgoedwinkel bij jou in de buurt. De consumentenadviesprijs is €39,99.

Wat vind jij van deze interactieve poppen?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

4 thoughts on “Brightlings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *