Num Noms Freezie Pops

Een dik half jaar geleden vertelde ik je al over de Num Noms. Schattige, kleine speelgoedfiguurtjes die ook nog eens een lekker geurtje met zich meedragen. Hartstikke leuk voor de kleine dames onder ons. Nu is er een tweede serie uitgekomen en ook daar vertel ik je graag wat meer over. Zeker met de feestmaand in het vooruitzicht is dit een erg leuk cadeau om te geven. En wat ook erg leuk is: Je kunt een doos Num Noms Freezie Pops winnen in de winactie die ik deze week heb!

Nom Noms serie 2

Eerder verscheen dus de eerste, succesvolle, serie Num Noms. In deze tweede serie zijn er weer 100 nieuwe figuurtjes te verzamelen, uiteraard met nieuwe geuren. Op deze manier kun je 5000 verschillende geurencombinaties maken. Ook deze keer zijn er weer verschillende pakketten verkrijgbaar variërend in prijs van €3,99 tot €34,99. Denk aan het verrassingspakketje, het starterspakket, de Deluxe set en de supergave Lipgloss Truck waarmee jij jouw eigen lipgloss kunt maken. Met of zonder glitters en uiteraard met een heerlijk geurtje.

num-noms-freezie-pops

Freezie Pops Deluxe Set Winactie

In de Num Noms Freezie Pops Deluxe Set vind je 6 Nums ( waarvan 1 verrassings Num ) , 2 bewegende Noms en 2 accessoires. ( Een bakje en een lepeltje )  Deze set heeft heerlijke geurtjes. Denk bijvoorbeeld aan kiwi, aardbei, banaan of ananas. Alles om jouw perfecte Freezie Pops toren te maken.  De Num Noms zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Met de decembermaand in het vooruitzicht is het natuurlijk hartstikke leuk om cadeautjes te mogen weggeven. Zo mag ik deze week in de winactie een Freezie Pops Deluxe Set t.w.v. €18,99 weggeven. Lijkt het je leuk om een set voor jouw kind/kinderen te winnen? Geef dat dan aan in een reactie hieronder of op Facebook. Delen van deze winactie is niet verplicht, maar waardeer ik zeker. 🙂

De winactie is gesloten. Elise Raaijmakers is de winnaar van de Freezie Pops Deluxe Set. Gefeliciteerd!

Wij hebben een Freezie Pops Deluxe set ter review thuis ontvangen

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

10 thoughts on “Num Noms Freezie Pops

  1. Vooral onze jongste is dol op kleine speeltjes, deze serie hebben we nog niet, dus ik ben zeker benieuwd. Lipgloss spulletjes houden we niet van, maar ik heb je verslag goed gelezen, dat is een andere set

  2. Ik doe zeker mee, dochterlief is einde van de maand jarig, dol op kleine friemel speeltje, roze en lekkere geurtjes dus dit moet wel echt een kado voor haar zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *