Num Noms nail polish maker

De Num Noms zijn nog steeds ongekend populair bij de meiden. En dat is niet voor niets natuurlijk. Num Noms zijn een en al schattigheid en hebben ook nog eens een lekker geurtje. Voor de fashionista in de dop is er nu de Num Noms nail polish maker. Een heuse Num Noms fabriek om je eigen glitternagellak mee te maken.

Inhoudsopgave

Wat zit er in de doos?

Naast de ‘fabriek’ ( ook wel nagellakstation genoemd ) vind je allerlei benodigdheden in de doos om je eigen nagellak mee te maken.

  • 3 lege nagellakflesjes – Noms
  • Basisnagellak ( Milk )
  • 3 kleurtjes ( aardbei, banaan en bosbes )
  • Glitters
  • Plaknagels
  • Nagelstickers
  • Speciale Editie Num met lekker geurtje ( Heavenly Froyo )

Hoe maak je het?

Het nagellakstation is van stevig plastic en heeft 2 zijdes. De ene kant is de voorzijde , waar je in de weer kunt gaan met het maken van je nagellak. Aan de achterzijde kun jij je zelfgemaakte lakjes uitstallen en op de ‘krukjes’ kun jij jouw vinger neerleggen om op deze manier jouw nagel mooi te lakken en te versieren met stickers.

Het werkt vrij eenvoudig en wijst zich allemaal vanzelf. Je neemt een leeg Nom nagellakpotje, vult deze met de Milk ( nagellakbasis ) en kiest vervolgens een kleurtje uit. Hoe meer je hiervan toevoegt, hoe donkerder je nagellak uiteindelijk wordt. Kies je 2 kleuren dan kun je weer een nieuw kleurtje maken. Bijvoorbeeld geel met blauw maakt de kleur groen. Vervolgens kun je nog enkele glitters toevoegen voor een leuk effect.

Aan de zijkant van je station vind je een nagellakmenger: een klein draaiplateautje waar je jouw gevulde nagellakflesje in kunt zetten. Als je draait aan het hendeltje meng je de basis, de kleur en de glitters door elkaar tot een mooi geheel.

Bij deze set vind je ook Heavenly Froyo: een speciale editie Num die je om je Nom nagellakflesje kunt doen. ( Met lekker geurtje )

Wat vonden wij ervan?

Dochterlief straalde toen ze de nail polish maker zag. Een combinatie van haar twee favoriete dingen: knutselen en nagellak. Ze wilde er graag meteen mee aan de slag gaan en bekeek alles uitvoerig. Met een beetje hulp van haar grote broer maakte ze haar eigen lakje. Ze besloot 2 kleuren te mengen en kreeg zo een mooie, donkere kleur paars met glitters.

Ook zoonlief besloot een nagellakje te maken. Niet voor hemzelf, maar als cadeautje voor mij. Ook voor jongens is het dus leuk om hiermee te werken. Een beetje mengen van de ingrediĆ«nten, wat glitters erbij en je hebt een mooi cadeau voor mams voor Moederdag of voor de verjaardag. šŸ˜‰

Wij hebben deze nail polish maker ter review opgestuurd gekregen.

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *