Wereld van Mama Club

Inhoudsopgave

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende manier om aan de slag te gaan met besparen, sparen en bijverdienen? Meld je dan aan voor de Wereld van Mama Club!

Het leven is in korte tijd zoveel duurder geworden en dat zorgt ervoor dat jouw vaste uitgaven flink gestegen zijn waardoor je minder geld overhoudt voor de dingen die jij zo ontzettend graag doet met je familie en vrienden. Je zou graag willen weten hoe je kunt besparen zodat jij wel weer leuke dingen kunt doen. Als member van de Wereld van Mama Club ga je aan de slag om flink te kunnen besparen. Er zijn momenteel 2 soorten Memberships:

Community Member

Schrijf je in als community member en krijg toegang tot de gezellige community waar je lekkere budget recepten kunt vinden en delen. Ook kun jij je opgeven om mee te doen met de Boodschappen Budget Challenge waarbij je een maand lang inzichten krijgt om flink te kunnen besparen op je boodschappen.

Premium Member

Wil je graag meer doen op het gebied van besparen, sparen en bijverdienen? Word dan Premium Member. Als premium member krijg je toegang tot meer boards, heb je de mogelijkheid om meer filmpjes te bekijken, e-books en printables te downloaden en mee te doen met meerdere uitdagende challenges om te besparen, sparen en bijverdienen op verschillende vlakken.