Furreal Friends Koko de Aap

Furreal Friends kent iedereen denk ik wel. Ik geloof dat vrijwel alle meisjes graag zo`n pluizig vriendje willen hebben. Kyra was aan het spelen bij Laura en had hier een kleine Koko gezien. Ze was op slag verliefd. Eerlijk is eerlijk: goedkoop is het niet. Na zelf wat rond geïnformeerd te hebben en een kleine speelsessie met Koko te hebben gehad waren we het er over eens dat het leuk speelgoed was voor onze dochter. Vandaag vertel ik je graag meer over Furreal Friends Koko de aap.

Inhoudsopgave

Furreal Friends

Van Furreal Friends heb je heel veel verschillende dieren. Zo schreef Marguerita een artikel over de Furreal Walkalots. Ze hebben in elk geval allemaal iets gemeen: ze zijn allemaal lekker zacht, maken geluidjes en bewegen met een druk op de knop. Vooral voor meisjes zijn deze aaibare, levensechte knuffels fantastisch.

Koko is het Furreal Friends aapje. Ze heeft 4 x C batterijen nodig om mee te kunnen spelen. Als ze eenmaal aanstaat is ze onweerstaanbaar. Ze maakt allemaal verschillende geluidjes en beweegt behoorlijk realistisch. Als ze bij je komt wonen neemt ze haar eigen bananenflesje mee. Stop haar het flesje of een vinger in de mond en je ziet en voelt dat ze begint te drinken. Ze slurpt er zelfs bij en laat soms een boertje.

Lees ook: Cadeautips voor meisjes

FurReal Friends Koko de Aap

Verschillende reacties

Ze heeft verschillende sensoren die een ander soort reactie uitlokken. Koko vind het geweldig om ondersteboven te slingeren in je armen. Ze giert dan van het lachen. Ze reageert niet iedere keer hetzelfde. Dit maakt het extra leuk en verrassend om met haar te spelen.

Als ze uitgespeeld is en je vind dat ze een dutje moet doen dan wieg je haar in je armen. Haar ogen sluiten en als je geluk hebt begint ze ook nog te snurken. Aai haar lekker over haar hoofdje en ze begint je te knuffelen en geeft zelf een kusje. Kusjes komen erg vaak voor in haar programma. Dit tot grote vreugde van mijn dochtertje. Koko is onmisbaar voor haar geworden. Ik moet dan ook eerlijk bekennen dat ik zelf ook helemaal weg van haar ben.

Prijs kwaliteit verhouding

Koko het babyaapje stond hier al een tijdje op het verlanglijstje. Echter vond ik zelf €69.99 aan de dure kant. Nu we haar eenmaal in huis hebben blijkt ze het geld meer dan waard te zijn.

Haar interactie verschilt iedere keer waardoor ze garant staat voor uren speelplezier. In mijn ogen is Koko ook het diertje van de Furreal Friends met het meest diverse programma. Ze is zeker aan te raden.

Wat vind jij van de furreal friends?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *