Hatchimals

Inmiddels hebben we sinds een paar weken een nieuwe telg in huis. Na hard sparen wist dochterlief zeker wat ze wilde hebben. Een Hatchimal was haar nummer 1. Blijkbaar was ze niet de enige. Meerdere kinderen in de winkel waren bij de ouders aan het zeuren om het nieuwe speeltje. Er was er echter een die trots als een pauw met volle handen naar de kassa ging. Dat was onze kleine meid. Zelfs haar grote broer was onder de indruk. Het zou zomaar de nieuwste rage kunnen worden. Als we hem dan toch in huis hebben maken we er meteen een Hatchimals review van.

Inhoudsopgave

Hatchimal uitbroeden

Het meest spannende is het uitbroeden van het ei. Op de doos staan 2 Penguals afgebeeld en je weet niet welke er in het ei zit. Het ei moet goed verzorgd worden wil het uitkomen. Door de schil van het ei kun je de kleur van de ogen zien. De beschrijving laat je dan zien welke behoefte het ei heeft. Na een goede 30 tot 40 minuten spelen was het zover. Het ei stond op het punt om uit te komen. Met z’n drietjes zaten we vol spanning en verbazing te kijken. Onvoorstelbaar hoeveel er op vandaag mogelijk is met betrekking tot speelgoed!

Wat kan een Hatchimal?

Het diertje doorloopt verschillende fases van het kind zijn. Ze beginnen als baby, peuter en vervolgens kind. In iedere fase worden er extra mogelijkheden en spelletjes ontgrendeld. Zo kun je het diertje leren lopen, kan ze dansen en praat ze je na. Het leukste vind onze Pengual het om te dansen en te zingen.

Verschil Hatchimal en Furby

Beiden hebben verschillende raakvlakken. Ze zijn schattig, pluizig en interactief. Beiden reageren op geluid en staan garant voor uren speelplezier. Persoonlijk vind ik het een voordeel dat de Hatchimal (in tegenstelling tot de Furby Boom) uitgeschakeld kan worden. Dat is wel echt een plus, anders blijven ze maar doorgaan.

Top of flop????

Het is een behoorlijke uitgave geweest (59,99) uit het potje van onze kleine dame. Het is het geld echter wel waard geweest. Ze heeft er heel veel plezier mee en ze spelen graag samen. Aangezien het diertje toch echt maar 1 keer uit het ei kan komen heeft ze deze wel bewaard als slaapplekje. Het zou me niet verbazen als menig kind met de feestdagen een gat in de lucht springt bij het uitpakken van hun eigen Hatchimal.

Kende jij de Hatchimal al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *