L.O.L surprise Pets

Onlangs mochten wij een leuk pakketje ontvangen. In dit pakketje zaten 2 grote plastic ballen. De L.O.L surprise pets. Dochterlief was direct enthousiast over de leuke kleuren. Zoonlief vond dit meer iets voor meisjes, maar vond het toch leuk om uit te pakken en te kijken wat dit nu precies was.

Inhoudsopgave

Elke laag iets leuks

Elke laag die je ‘afpelt’ zorgt ervoor dat je iets leuks tegenkomt. Stickertjes en uiteindelijk, als je de bol openmaakt, vind je een aantal zakjes met spulletjes waaronder een diertje. Je kunt vele verschillende diertjes verzamelen die elk hun eigen leuke spulletjes hebben.

Zand?

In het roze bakje zat een harde substantie. Ik kon er niet helemaal wijs uit worden wat hier nou eigenlijk de bedoeling van was. Het zou zand moeten zijn, maar het was echt hard.

Ik ontdekte dat je er iets van water aan moest toevoegen en voordat ik het in de gaten had, had dochterlief het bakje al in een grote bak water gelegd. Ik heb het eruit gevist en we hebben het maar even laten liggen. Het was nog steeds hard.

Maar na een minuut of 5 kon ze er met het schepje in scheppen. In het zand zaten nog meer spulletjes verstopt. Haar diertje had schoentjes en dat was natuurlijk hartstikke leuk. Het zand is een soort speelzand. Je kunt het kneden en dan blijft het vast aan elkaar plakken. Het is dus niet zo dat je overal korreltjes hebt liggen wat voor een rommeltje zorgt.

Spelen

Met het diertje zelf kun je ook spelen. In het flesje kun je water doen, dit kun je aan het diertje geven. Het is zacht, dus op het diertje kun je knijpen waardoor het water er ook weer uitkomt.

Leuk of niet?

Ja, dit vond dochterlief erg leuk. Omdat je steeds weer opnieuw een verrassing tegenkomt tijdens het openen, neemt ze zich er ook echt de tijd voor. De diertjes zijn natuurlijk schattiger dan schattig en je krijgt er verschillende accessoires bij. De adviesverkoopprijs per bal is €9,99.

Wij hebben deze bollen opgestuurd gekregen

lol surprise pets


Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.