Squishies : de nieuwste rage

Squishies

Verleden jaar zaten alle kinderen met een fidget spinner in de handen. Inmiddels kunnen we wel zeggen dat deze rage alweer geruime tijd voorbij is. Tijd dus voor iets nieuws: squishies! Ze zijn in allerlei verschillende formaten te krijgen en zien er allemaal verschillend uit. Het leukste is dus ook om er verschillende te verzamelen. Deze vrolijke figuurtjes kun je ook in de categorie anti-stress speeltjes zetten.

Inhoudsopgave

Wat zijn squishies?

De squishie is een anti-stress speelgoed waar heerlijk in geknepen kan worden. Zie het maar als een stressballetje wat we vroeger wel eens hadden. Ze worden in allerlei maten en figuren gemaakt. Als je online gaat zoeken weet je niet meer waar je moet kijken, zoveel keuze is er. Je hebt zowel slow- als fastrising squishies. De slowrising squishies komen langzaam terug in hun originele vorm nadat je er in geknepen hebt. De fastrising squishies komen sneller terug in hun originele vorm nadat je er in geknepen hebt. Wij hebben een mengeling hiervan in huis gehaald. De squishies hebben een heerlijke zoete geur over zich heen wat het net wat speciaals geeft.

Is het een dure hobby?

Waar de fidget spinner werd verkocht voor een gemiddelde prijs van een €5,- kost de squishy aanzienlijk meer hier in Nederland. De kleine mini squishies worden verkocht voor een prijs rond de €7,-. Als je het echt over de grote maten gaat hebben, dan gaan we meer richting de €20,- en soms nog meer.

Squishy goedkoop Squishies

Kun je een squishy goedkoop krijgen?

Via een app op de telefoon ben ik gaan zoeken naar deze leuke squishies. Via Wish had ik deze snel gevonden. Natuurlijk ben ik ervan uit gegaan dat ze kwalitatief niet zo goed zijn als degene die hier in de winkels worden verkocht. Ik besloot de gok te wagen en er eens een paar te bestellen. Levertijd 2 maanden. Dat is wel erg lang geduld hebben. Gelukkig bleek dit een uiterste levertijd te zijn en kwamen de eerste pakketjes na een kleine maand al binnen. Noodzaak bij deze app is wel dat je even goed naar de foto`s kijkt en de tekst leest voor je een bestelling plaatst. Het wil geregeld zijn dat ze je een ijsje van 20 cm laten zien en dat het vervolgens om een variant van slechts 10 cm blijkt te gaan.

Squishies

Kwaliteit

De kwaliteit van de squishies viel me reuze mee. De geurtjes zijn wel neutraal. Ze zijn inderdaad zoals ze op het plaatje staan. Voor het geld wat ik ervoor heb betaald zou ik er zo nog een paar kunnen bestellen. (Voor alles wat je op de foto`s ziet was ik €10 inclusief verzending kwijt) Ze knijpen heerlijk, wel moet ik zeggen dat je bij aankoop het beste voor de medium of mega varianten kunt gaan. Gewoon om het feit dat je dan veel meer van het squishy effect kunt genieten dan bij de kleine varianten. De kinderen waren er erg blij mee en vooral mijn dochter sleept ze overal mee naartoe. Als het aan haar ligt krijgt ze nog veel meer squishies.

Ben jij al bekend met de squishies?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *