Xoomy

Vrijwel iedere dag is Kyra aan het slepen met kleurboeken, a-4 papier en haar kleurtjes of stiften. Dagelijks krijgen we allemaal wel een kleurplaat van haar. Vooral in de vakanties is ze hier veel tijd aan kwijt. Buitenspelen en kleuren zijn haar dagelijkse bezigheden. De Xoomy biedt net wat extra’s. Je eigen kleurplaat inkleuren.

Inhoudsopgave

Xoomy Sparkly Horses

De doos bevat alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Behalve de 4x AA batterijen zijn niet inbegrepen. In de doos zit de Xoomy. Wij hebben de Sparkly Horses versie. Dit is een kleinere versie om mee te nemen onderweg. Ook zitten er 30 afbeeldingen bij die je allemaal kunt natekenen. Verder krijg je nog een paar op maat gemaakte velletjes papier en een zwarte fijnschrijver om mee te tekenen. Het belangrijkste vergeet ik bijna. De lamp is onmisbaar om met de Xoomy aan de slag te kunnen gaan.

Aan de slag

Zodra je de batterijen in de lamp hebt gedaan kun je dit complete kastje in de Xoomy schuiven. Het knopje onderin zorgt ervoor dat de lamp niet zomaar eruit kan schuiven. Zo kun je hem overal mee naartoe nemen zonder bang te hoeven zijn dat hij stuk gaat. Voor de tekensjablonen zit er binnen in de koffer een speciaal vakje. Hierin kun je ze allemaal netjes opgeborgen houden en wordt je ze ook niet kwijt. Als je eenmaal een plaatje hebt gekozen kun je die in de uitsparingen op de lamp leggen. Als je dan de lamp aanzet, de koffer sluit en een tekenpapiertje op de Xoomy legt, dan zie je het sjabloon op het papier staan. Het enige wat je nog maar hoeft te doen is de lijntjes over te trekken.

Makkelijk?

De Xoomy is erg makkelijk in gebruik voor de kinderen. Het enige waar het aan ontbrak was het zelfvertrouwen dat het wel zou lukken. Na een paar lijntjes hielden ze er al mee op. Uiteindelijk konden ze de Xoomy niet weerstaan en gingen ze er opnieuw mee aan de slag. Vol trots lieten ze hun eigen gemaakte werkjes zien. Nu is het aan mij de taak om te zorgen dat we even een nieuwe voorraad blaadjes snijden. Deze zitten er niet veel bij dus gaan we zelf een flinke voorraad aanleggen om de koffer gevuld te houden.

Meer informatie over Xoomy vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *