10 dingen die je niet van mij wist

10 dingen die je niet van me wist. Of misschien wel natuurlijk. Ik zie die lijstjes regelmatig bij andere bloggers voorbij komen en vind ze vaak wel grappig om te lezen. Ik vraag me dan altijd af of ik zelf op 10 dingen kan komen die weinig mensen van me weten. Welke van onderstaande dingen wist jij nog niet van mij?

Inhoudsopgave

Ik strijk nooit

Nope, dat doe ik dus echt, echt, echt niet. Ik heb er een serieuze bloedhekel aan en eigenlijk vind ik het ook zonde van mijn tijd. Ik heb trouwens wel een strijkijzer, maar dat komt eigenlijk alleen maar uit de kast als ik voor de kinderen de strijkkralen aan elkaar moet strijken. 😉

Na 20 uur is het me-time

Ik heb me ruim twee jaar geleden voorgenomen dat na 20 uur in de avond mijn tijd is. Het geluid van mijn telefoon gaat uit en ik hoef dan ook eigenlijk niemand meer te zien. Het ligt een beetje aan mijn zin of ik reageer op appjes en telefoontjes. Vaak ben ik zo moe van de hele dag dat ik gewoon lekker onderuitgezakt op de bank een filmpje ga kijken. Andere momenten heb ik weer inspiratie en ben ik lekker met mijn site bezig. Heerlijk om gewoon ongestoord een paar uur achter elkaar mijn ding te doen.

Ik ben gek op knutselen

Ik vind het heerlijk om met de kinderen te knutselen. Om echt uren, dagen of weken aan een project bezig te zijn is niet zo mijn ding. Maar gewoon gezellig aan tafel te gaan zitten en enkele leuke ideetjes uit te werken vind ik heerlijk. Creatief bezig zijn maakt me rustig.

Ik ben gek op de schoolvakanties van de kinderen

Hoewel ik vaak om me heen hoor dat ouders al die schoolvakanties te veel van het goede vinden, ben ik er gek op. Niks moet, alles mag. Weinig therapie, weinig ziekenhuis, gewoon even een ‘normaal’ gezin zijn. Puur genieten voor ons.

Ik gebruik geen make-up

Niet omdat ik het niet wil, maar omdat ik het niet kan. Ik snap niks van blushers, eyeliners of de juiste oogschaduw voor mijn oogkleur. Ik mis dat beauty-gen volgens mij. Mocht je het me willen leren dan hoor ik het graag. 😉

Af en toe ben ik nog even kind

Ik ben gek op de Donald Duck en ik vind het heerlijk om met de kinderen een tekenfilm te kijken. Daar kan ik ook alles voor aan de kant schuiven. Het kind in mij is nooit verloren gegaan.

Nooit gedragen hakkenschoenen

Ik vind hakken/pumps geweldig, supersexy en megavrouwelijk. Ik kan uren staren naar Sex and the City-achtige creaties, ik durf er alleen niet op te lopen. Bang dat ik onderuit ga en mensen me uitlachen. Zo heb ik hakkenschoenen in de kast staan waar ik direct helemaal verliefd op was. Na lang twijfelen heb ik ze gekocht. Heel af en toe haal ik ze uit de kast, staar er verliefd naar en zet ze dan weer terug. Ooit komt de dag dat ik er op loop…

Twilight

Ik vind de films van Twilight helemaal het einde. En dan niet eens zozeer de films zelf, ik vind het gewoon fascinerend dat er een vrouw was die dit verhaal bedacht heeft en er een boek over geschreven heeft wat vervolgens verfilmd wordt. Geniaal vind ik het.

Ik lust geen koffie

Ik lust het gewoon echt niet, ik heb het geprobeerd maar ik kan er niks mee. Thee dan weer wel, daar kun je me s`nachts voor wakker maken. En dan nog het liefst met een fruitsmaakje. Mango, kers, aardbei, bosvruchten, jummie!

Communiejurk

Ik heb mijn communiejurkje nog. Hoewel het al ruim 25 jaar geleden is dat ik de communie heb gedaan, heb ik het altijd bewaard. Als ik nog aan die ene dag in 1990 terug denk, kan ik helemaal warm worden van binnen. Het was een prachtige, zonnige en perfecte dag.

Is er iets wat weinig mensen van jou weten?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

5 thoughts on “10 dingen die je niet van mij wist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *