12,5 jaar verkering

Zo snel gaat de tijd. Hebben die vechtgenoot van mij en ik vandaag zomaar alweer 12,5 jaar verkering. Hand in hand liepen we onze toekomst tegemoet. En wat hebben we veel meegemaakt samen. Vandaag vertel ik je natuurlijk hoe we tot over onze oren stapelgek werden op elkaar en heb ik een klein cadeautje voor jullie…

Inhoudsopgave

Een woordje voor mijn allerliefste

Allerliefste schat, minnaar,  maatje, best friend for life en vechtgenoot. Wat hebben we al een prachtige, mooie, soms moeilijke en bijzondere reis samen gemaakt in dit leven. We hebben diepe dalen gekend maar gelukkig ook prachtige toppen mogen bereiken. De mooiste cadeau`s in mijn leven zijn mijn kinderen en die heb jij mij gegeven. Daarvoor zal ik jou altijd en eeuwig dankbaar zijn.

Bedankt dat je er al 12,5 jaar bent. Dat je al zolang naast me staat en me accepteert zoals ik ben. Dat je mij stimuleert om mijn hart te volgen en dat je me steunt in al mijn keuzes. Hoe onlogisch ze soms voor jou ook kunnen zijn.

Toen we elkaar leerden kennen…

…probeerde ik je nog te koppelen aan mijn collega. Zelf zou ik nooit op iemand afstappen, daar was ik te verlegen voor. Jij gaf echter meteen aan dat die collega niks was voor jou en dat je vanwege mij steeds bij mij in de frituur kwam voor een friet speciaal en een blikje ice-tea. Daar, in dat immens grote Outletcentrum vonden wij elkaar. Nu zijn we zomaar 12,5 jaar en 3 kinderen verder. En dat terwijl iedereen ervan overtuigd was dat we niet lang samen zouden zijn. Hebben wij ze even mooi het tegendeel bewezen! Op naar de 13 jaar! 😉

Cadeautje voor de lezers

Liefde staat vandaag centraal, maar binnenkort komt Valentijnsdag er natuurlijk ook alweer aan. Speciaal daarvoor heb ik een leuke printable voor je gemaakt. Print deze uit op roze, wit of rood papier, knip de hartjes uit en maak er een leuke raamslinger van.

Klik op de link en de printable opent in een nieuw venster als PDF —> : Hartjes

Hoe lang heb jij al verkering?

 

 

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

One thought on “12,5 jaar verkering”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *