5 leuke binnenspeeltuinen in Noord-Brabant

Het is nog steeds volop winter en daarom delen we nu wekelijks een artikel rondom binnenspeeltuinen met je. Natuurlijk in de weekenden en vakanties geopend zodat je op elk moment met de kinderen op stap kunt gaan. Gewoon voor een paar uurtjes of juist een hele dag. Vandaag 5 leuke binnenspeeltuinen in Noord-Brabant, met dank aan Linda die een aantal leuke speeltuinen wist.

Inhoudsopgave

Monkey Town

Monkey Town ( Klik ) vind je door heel Nederland. In Brabant zitten ze o.a. in Valkenswaard, Veghel en Breda. De gemiddelde entreeprijs ligt rond de €7,50 per kind. Ouders zijn gratis en voor kinderen tot 4 jaar is een speciaal tarief. Handig weetje: Sokken dragen is hier verplicht, zomer en winter!

Hullie Speelboerderij

In Uden ligt de Hullie Speelboerderij. Het is een mooie binnenspeeltuin, en er is veel te doen. Denk aan een skelterbaan, rodelbaan, trampolines en een ballenbak. Ze hebben ook een klein maar leuk buitengedeelte wat handig is om te weten voor de zomerse dagen. Volwassenen zijn gratis, voor kinderen betaal je €8 per kind entree. ( Klik hier om naar de site te gaan )

KidsPlaza Helmond

Op 8 december 2015 opende KidsPlaza haar deuren. Ze hebben oa een peuterhoek, een avonturenkooi en een Safari Ride. Entree voor volwassenen is gratis, voor kinderen betaal je tijdelijk maar €7,50. ( Normaal €8,50 ) Ook zijn er speciale peuterochtenden en naschoolse entreeprijzen. ( €5 ) –> naar de site

De Brandevoorste Hoeve

Werd als tip gegeven door andere blogmama’s. Naast de speelschuur ( met een apart gedeelte voor de allerkleinsten ) is ook een boerderijwinkel waar je allerlei lekkere producten kunt kopen. Voor de kinderen betaal je €7,50 entree, voor volwassenen €2,50. Beide prijzen zijn inclusief een consumptie.

Ballorig Tilburg

Met 35 vestigingen in heel Nederland is er in elke provincie wel een Ballorig te vinden. Zo is er in Tilburg een grote klimtoren, een autocircuit en een grote trampoline. Je betaalt hier €7,50 per kind en de begeleiders zijn gratis.

Ken jij nog binnenspeeltuinen in Noord-Brabant die die moeite waard zijn om te bezoeken?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *