5 voordelen van kinderkleding online kopen

Kinderkleding online kopen

In het voorjaar en najaar worden de kledingkasten leeg gemaakt. De kinderen groeien als kool en wat vorig jaar nog prima was is nu te klein. Of er staat een print op waar geen interesse meer in is. Samen kijken we wat weg kan en wat nog een seizoen mee kan. Daarna kijken we welke kleding nodig is en dus aangevuld moet worden. Met opgroeiende kinderen, die het stiekem best druk hebben, vliegen de weken voorbij. Even een middagje de stad in voor nieuwe kleding is op korte termijn vaak niet haalbaar. Kinderkleding online kopen is dan ook een goed alternatief.

Inhoudsopgave

Kinderkleding online kopen, hoe gaat dat hier thuis?

De kinderen zijn 15, 12 en 5 jaar oud en hebben echt hun eigen mening en smaak betreffende kleding. Ik zoek dus niks meer voor ze uit want als ik toevallig net iets heb uitgezocht wat ze niet leuk vinden, dan blijft het ongedragen in de kast hangen. En dat is ook zonde. Voorheen gingen we dan nog wel eens samen de stad in, maar tegenwoordig is het steeds lastiger. De ene heeft een baantje, de andere heeft een clubje en weer de andere wil toch echt heel graag afspreken. Vaak probeer ik ze dus even een half uurtje te vangen na het eten om samen online te shoppen. Het liefst in een online shop waar ik terecht kan voor alle drie de kinderen tegelijk, zoals Kixx Online.

Het is overzichtelijker

Persoonlijk vind ik webwinkels veel overzichtelijker dan de stenen kledingwinkels. Vaak worden kledingstukken zo op elkaar gepropt dat je er nog niet eens tussen kunt kijken. En daardoor kijk ik dus ook vaak niet verder dan de kopstellingen. Online vind ik het veel overzichtelijker en heb ik het gevoel alles te kunnen zien.

Ik kan per categorie zoeken

Zoals ik al schreef maken we een lijstje met wat mist. Heeft de jongste alleen nog een vest en een broek nodig? Dan hoef ik alleen bij die categorie te kijken. In een stenen winkel kom je eigenlijk alles tegen en ben ik eerder geneigd tot impulsaankopen. Zeker als de kinderen meegaan en erg enthousiast zijn over een shirtje met een bepaalde print.

Kinderkleding online kopen scheelt tijd

Ik hoef niet naar de stad maar kan dus eigenlijk een beetje shoppen ’tussen de soep en de aardappelen’ door. Het scheelt me veel tijd en gesleep. Met de oudsten kan ik in de avonduren nog lekker een half uurtje gaan zitten en kinderkleding online kopen dus ik hoef ook geen rekening te houden met openingstijden.

Het is voor alle leeftijden

Bij Kixx Online kun je kinderkleding voor alle leeftijden kopen en dat is hartstikke fijn. Ze hebben verschillende merken en maten voor jongens en meisjes. Ook babykleding is volop aanwezig, je kunt zelfs een kraamcadeau uitzoeken. Ideaal aangezien ik binnenkort weer tante mag worden. En vind je het lastig om kleding voor een newborn uit te zoeken? Dan kun je altijd kiezen voor een cadeaubon.

Snel in huis

Laatste voordeel van online kinderkleding kopen: als je kleding online besteld dan is het vaak de volgende dag al in huis. Je hoeft niet weken te wachten dus dat is voor ongeduldige kinderen ook fijn. Ze kunnen evengoed komend weekend goed voor de dag komen als ze met hun vrienden naar de bioscoop gaan. 😉

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking
Afbeelding van Preis_King via Pixabay

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *