6 jaar getrouwd

Vandaag zijn Dave en ik 6 jaar getrouwd. 6 jaar alweer. Dat betekent dat we vandaag onze ijzeren bruiloft mogen vieren. Nu moet ik eerlijk zeggen dat we er verder weinig aan doen. Dave moet gewoon werken en ik ben thuis met de kinderen. Niks bijzonders dus. Toch wil ik vandaag op mijn website even stil staan bij ons huwelijk. Wat hebben we destijds genoten!

Inhoudsopgave

Herinneringen

Nu Landon geboren is vind ik het heel vreemd om naar onze trouwfoto te kijken die aan de muur hangt. Hij is voor mij altijd perfect geweest, zo van ons vieren maar als ik er nu naar kijk lijkt hij niet compleet. Damiën en Daelyn waren natuurlijk al voor ons huwelijk geboren en waren er dus ook bij op deze dag. Landon is vandaag pas 4 weken oud en zo hebben we heel veel herinneringen van voor zijn bestaan. Ook als ik andere foto`s terug kijk zie ik mensen waar we veel plezier mee hebben gehad die nu helaas overleden zijn.

Trouwen

Onze trouwdag

Onze trouwdag herinner ik me nog heel erg goed. We hebben echt een hele leuke en onbezorgde dag gehad. Een dag zoals wij graag wilden. Niet iedereen was het eens met de keuzes die we gemaakt hebben op deze dag, maar voor ons voelde het gewoon goed. Zo trouwden we niet voor de kerk en hebben we onze dag doorgebracht in het indoor speelparadijs met onze gasten. Die avond zijn we met een heel klein groepje gaan uit eten.

Ook ben ik nog steeds blij met mijn keuze voor mijn trouwjurk. Het was alles wat ik absoluut niet wilde. Ik wilde absoluut geen strapless, ik wilde geen vetersluiting en ik wilde heel graag een witte jurk. Toen ik deze jurk zag hangen, heb ik hem eigenlijk voor de grap gepast. Alle jurken die ik daarna aantrok verbleekten gewoon, dus toen was de keuze vrij snel gemaakt. *Zucht* Herinneringen… 😉

Op naar de 7!

Mensen staan vaak alleen maar stil bij hun huwelijk als er speciale momenten zijn, zoals hun huwelijksdag. Wij maken er gedurende het jaar vaker opmerkingen of grapjes over. “Ik vind je stiekem toch wel leuk, ik denk dat ik nog even met je getrouwd blijf.” Humor houdt het toch wel leuk. Ook neemt Dave regelmatig zomaar een bosje bloemen voor me mee. Mensen om ons heen roepen dan wel eens dat hij vast iets goed te maken heeft, maar niks is minder waar. “Mag je niet zomaar een bloemetje voor je vrouw meenemen omdat je van haar houdt?” vraagt hij dan. Dat mag hij zeker. Ik vind het leuk en ook de kinderen vinden het leuk om te zien dat ik ze krijg van Dave.

We hebben het dus nog steeds leuk samen en voelen ons de rijkste mensen ter wereld met 3 mooie wondertjes. Op naar de 7 jaar dus!

Hoe was jouw trouwdag?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

3 thoughts on “6 jaar getrouwd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *