6 toffe foodblogs om te volgen

Soms zie je in de wereld van al die blogs door de bomen het bos niet meer. Wat zijn nu de blogs die je echt zou moeten volgen? Behalve mijn eigen blogs natuurlijk. ūüėČ Ik besloot het mijn mede-bloggers te vragen en kwam zo op een lijstje van¬†6 toffe foodblogs om te volgen.

Inhoudsopgave

Chicks love food

Elise en Nina zijn al een behoorlijke tijd het gezicht van deze site. Een site die bijzonder succesvol is, wat mede zal komen door de toffe naam die ze gekozen hebben. Inmiddels is er ook een boek uit en hebben ze nog een website gelanceerd. Op Chicks love food kun je lekkere recepten ingedeeld per categorie terugvinden.

Urban Superchefs

Volgens mij een grotere foodblog maar daarom niet minder natuurlijk. De recepten zijn netjes per categorie ingedeeld, dus ben je op zoek naar een voorgerechtje dan is het een kwestie van klikken. Daarnaast zie ik ook andere artikelen online staan met weetjes en verschillende soorten drankjes.

Lemonlime

Lemonlime is een vrij nieuwe foodblog heb ik me laten vertellen. Als ik op de site kijk vind ik het er feestelijk uit zien. Pannenkoeken in de vorm van een sneeuwpop, mooie taarten en gezonde snacks. Wat wil een mens nog meer?

De man die koken kan

Tussen al die dames is er een man die zich goed staande weet te houden, namelijk Walter. Op zijn site kun je vele lekkere recepten terugvinden, waaronder een lekkere chocoladetaart. Naast recepten kun je zo nu en dan een persoonlijk artikel of een winactie terug vinden op de site van Walter.

easydailyfood.com

In de hedendaagse tijd is weinig tijd om heel uitgebreid te gaan staan koken. Marijke speelt daar prima op in en deelt makkelijke, simpele recepten die dagelijks te gebruiken zijn. Dus ben je op zoek naar wat inspiratie voor een werkdag? Dan zit je hier prima!

Chicas Cooking

Marieke en Anke zijn gek op koken, bakken en eten. Samen koken is natuurlijk een stuk gezelliger en daarom besloten ze een blog te beginnen. Deze chica`s zorgen voor een beetje pit in de keuken.

Heb jij nog tips voor foodblogs die absoluut onmisbaar zijn in dit lijstje?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *