Action Shoplog

Zo nu en dan loop ik bij de Action binnen. Geweldige winkel met geweldige budget artikelen. Omdat de zomervakantie nu in volle gang is, leek het me leuk om wat knutselspulletjes voor de kinderen mee te nemen. En als je daar komt, blijven er natuurlijk weer altijd andere dingen aan je vingers plakken. In deze Action shoplog zie je wat ik allemaal gekocht heb.

Knutselen!

Van Ses vond ik een leuk doosje om een vriendschapsketting te maken. Er zit een klein medaillon bij en dat gaat Daelyn helemaal geweldig vinden. Zo kan ze er een foto in stoppen van iemand. Voor dit doosje heb ik slechts €2,99 betaald.

Knutselen-action

Een tijdje geleden heeft Damiën met school een mozaïek werkje gemaakt. Daelyn vond het erg mooi en wilde ook graag iets moois maken. De mozaïek steentjes die ik overal tegenkwam waren vrij prijzig, maar nu vond ik ze dus bij de Action. Een set met 3 fotolijstjes voor €2,49 en nog een potje met losse steentjes voor €0,99. Dat worden creatieve weken! 😉

Ditjes en datjes

Ik kwam deze geweldige zilveren bling bling sneakers tegen. Die moest Daelyn wel geweldig vinden! Haar oude sportschoentjes zijn kapot, dus ik was toch al op zoek naar nieuwe. Deze waren slechts €6,95.

Action-schoenen

En dan zijn er nog wat andere dingetjes die ik standaard bij Action koop. Mijn bakpapier was op, dus daar gingen 2 rollen van mee. Ook de batterijen waren allemaal op en elke moeder weet dat je in een huishouden met kinderen altijd batterijen op voorraad moet hebben. Ik kocht er dus 16 van Philips voor €3,49. Ook de roze Bubblicious kauwgom is erg gewild hier in huis en voor de hond moet ik natuurlijk ook iets te knagen meenemen. 😉 Als laatste kocht ik onderzetters. Niet om pannen op te zetten, maar om mee te knutselen. Wat dat gaat worden zul je binnenkort wel een keer voorbij zien komen. 😉

Alles bij elkaar dus een geslaagd shopmomentje. Natuurlijk kun je de reviews van de knutselspulletjes binnenkort terug vinden op mijn site Wereld Van Kinderen.

Koop jij ook vaak meer dan je van plan was bij de Action?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *