Airhogs

Op een bepaald ogenblik komen kinderen op een leeftijd waarop het wat lastiger is om een leuk cadeau te vinden. Vaak zijn ze te klein voor dit en te groot voor dat. Ze vallen net overal tussenin. Damiën zit nu op die leeftijd. Hij is 10 jaar en weet zelf eigenlijk ook niet zo goed wat hij graag wil hebben voor Sinterklaas of kerst. Tot hij de reclame voor de Airhogs op tv voorbij zag komen. Die vond hij wel heel erg tof.

airhogs-switch-blade

Inhoudsopgave

Airhogs

Er zijn verschillende soorten Airhogs. Wij kregen Switch Blade opgestuurd om te reviewen. Ik ben niet direct technisch aangelegd maar gelukkig is Dave dat wel. Zijn hartje gaat al sneller kloppen als ik ‘radiografisch’ zeg en zijn interesse was dus ook direct gewekt. Ook Damiën vond het idee van Switch Blade in ons huis een perfect idee.

In de Switch Blade moeten 4 batterijen ( niet meegeleverd, dus denk daar aan als je dit cadeau geeft! ) Vervolgens moet je de Switch Blade opladen met het bijgeleverde kabeltje. Dat kan aan het bedieningsgedeelte, maar ook via usb aan je computer.

Wat kun je er mee?

Het is even doorkrijgen hoe je de Switch Blade nu precies moet besturen, maar als je het dan eenmaal doorhebt is het een bijzonder vernuftig dingetje. Het weegt amper iets en bestaat uit dunne onderdeeltjes. Ik was in eerste instantie bang dat het vrij snel kapot zou gaan, maar niks is minder waar. Dit kan echt wel tegen een stootje. Je kunt er mee over de grond rijden/zweven, maar je kunt er dus ook mee vliegen. En dat maakt het natuurlijk extra leuk.

airhogs-switch-blade1

Wat vonden wij ervan?

Op de doos staat dat het geschikt is voor kinderen vanaf 8 jaar. Ik denk dat, onder begeleiding, jongere leeftijden ook nog zou kunnen. Je moet wel echt even doorkrijgen hoe je moet sturen/vliegen, maar als je het eenmaal doorhebt dan is het erg leuk om mee te spelen. Ik ben er van overtuigd dat dit een leuk cadeau is voor de ’tussenleeftijd’-kinderen, maar zeker ook voor de papa`s. 😉

Had jij al eens van Airhogs gehoord?

Wij hebben de Switch Blade opgestuurd gekregen

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

One thought on “Airhogs”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *