American Restaurant Dixie`s in Ede

Een paar weken geleden waren Dave en ik uitgenodigd om in Ede naar de Only for Men store te komen. Er was die avond het bloggersevenement Dress My Friend en ik mocht Dave in het nieuw steken. Hartstikke leuk natuurlijk! We besloten een beetje op tijd te vertrekken zodat we in elk geval voor de files in Ede zouden zijn en we daar nog een hapje konden eten. En zo kwamen we terecht bij American Restaurant Dixie`s in Ede.

Inhoudsopgave

Amerikaanse stijl

Ik hou van Amerikaans ingerichte restaurants. Het geeft me toch een beetje het Amerikaanse gevoel, al zullen de restaurants er in Amerika vast heel normaal uitzien. Het is echt mijn droom om ooit nog eens een keer naar Amerika te kunnen gaan. Dixie`s was ook nog eens prachtig ingericht met kerstbomen en gezellige lampjes. Het kerstgevoel zat er dus al goed in.

Je kon hier een 3-gangen keuzemenu bestellen voor slechts €16,95. We hadden voldoende tijd dus besloten dat ook te doen. Dave bestelde een iets duurder gerecht dus voor zijn menu moesten we €21,95 betalen.

restaurant Dixie`s

Favoriete voorgerecht

Als voorgerecht namen we beiden de carpaccio, een favoriet van ons. Normaal gesproken zit hierbij Parmezaanse kaas, pesto en pijnboompitjes. Bij Dixie`s hadden ze de pijnboompitjes vervangen door andere pitjes. Persoonlijk vond ik dat iets minder. Bij Carpaccio horen nu eenmaal die pijnboompitjes. De pitjes heb ik nu dus maar een beetje aan de kant geschoven. Voor de rest was de carpaccio erg lekker.

Restaurant Dixie`s

Als hoofdgerecht koos ik een Twisted Turkey ( kalkoenburger ) en Dave ging voor de Dutch Treat. Beide waren erg lekker. Ik hou van hamburgers en deze kalkoenburger is een absolute aanrader.

Toetje

We mochten nog een dessert uitzoeken maar we zaten al aardig vol. Dave besloot daarom geen nagerecht te nemen. Ik wilde eigenlijk voor de Crunchy cinnamon mars bar gaan, maar dit leek me een erg groot dessert. Nadat ik het even nagevraagd had, bleek het inderdaad om 3 bollen ijs te gaan. Dat ging me niet meer lukken! Ik ging daarom voor de lemon cheesecake, die had ik nog nooit gehad en leek me het proberen waard.

Dixies3

Het is een persoonlijk iets, maar die lemon cheesecake is niet zo mijn ding. Dave vond hem niet verkeerd, maar ik zal hem niet zo snel meer ergens nemen.

Al met al is de ervaring bij American Restaurant Dixie`s in Ede een goede ervaring geweest. De sfeer is goed, de inrichting is top, het personeel is vriendelijk en snel en het eten is prijs-kwaliteit gezien erg goed. Mochten we weer eens in ( de buurt van ) Ede zijn, dan zullen we hier zeker een pitstop maken! Voor meer informatie over dit restaurant kun je kijken op hun website.

Wat vind jij van Amerikaanse restaurants?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *