Annabel Karmel maaltijden

Vanaf deze week kun je de  Annabel Karmel maaltijden  online en in de vriezer van de Jumbo supermarkt vinden. Een tijdje geleden mocht gastblogger Marij deze gerechten met haar dochtertje uitproberen. Vandaag lees je wat ze er van vonden. En als klap op de vuurpijl heb ik nog een leuke winactie voor je!

Inhoudsopgave

Nieuw: Annabel Karmel diepvriesmaaltijden

Via Laura kwam de vraag wie het leuk vond de diepvriesmaaltijden van Annabel Karmel te testen. Dat wilde ik wel. Het is handig om iets voedzaams binnen handbereik te hebben als je als ouders zijnde iets wil eten wat minder geschikt is voor een peuter. Ideaal is het dat het zo lang bewaard kan blijven. Slim bedacht dus zo’n diepvriesmaaltijd.

We kregen 5 maaltijden die we konden uitproberen. Dit zijn alle gerechten bij elkaar: 3 met pasta, een met aardappels en een met rijst. Dochter van 3.5 jaar koos als eerste die met het meisje uit, die leek op Dora vond ze. Op de verpakking staat dat je het bakje 5.30 minuten moet opwarmen in de magnetron. Ik heb ervoor gekozen om dit maar 5 minuten te doen en dan af te laten koelen. Anders was het echt veel te heet.

Zo zag het er uit op het bord. De gerechten hebben mooie kleuren en structuren. De groente en vleesstukjes zijn klein zodat ze er niet snel tussen uit kunnen worden gevist door de kleine handjes. Die van mij hoeft maar een klein stukje prei te ontdekken en dan geeft ze dat meteen aan mij….

Toen testte ik de spaghetti. Om verschil te laten proeven legde ik bovenin een beetje mama’s spaghetti en onder die van Annabel Karmel.

Natuurlijke ingrediënten

De maaltijden zijn bedoeld voor kinderen van 1 tot en met 12 jaar en zijn zonder kunstmatige toevoegingen. Heel fijn dat het zoutarm is, maar toch prima op smaak voor de kids. Wel zou ik er voor gekozen hebben de saus en rijst/pasta te scheiden in het bakje. Mijn dochter eet dit namelijk liever los van elkaar.

Het is ons goed bevallen, deze gerechten, zo konden wij zelf ook eens iets anders koken zonder met haar wensen rekening te houden. Ben benieuwd of er nog meer maaltijden bij gaan komen.

Winactie

Wil je zelf thuis aan de slag gaan voor je kleintje? In het Annabel Karmel kookboek staan vele verschillende soorten gerechten voor baby, peuter en kleuter. Bovendien staat er veel handige informatie in over het bereiden en invriezen van de hapjes en ook over voedingsstoffen en allergieën. Een behoorlijk compleet kookboek dus.

Ik mag 1 kookboek weggeven. Wil je hier kans op maken laat me dit dan  weten in de reacties hier of op Facebook. Over 1 week maak ik de winnaar bekend op Facebook.

Meer weten over Annabel Karmel? Kijk dan op de website.

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

One thought on “Annabel Karmel maaltijden”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *