Baby Born soft touch

Pakjesavond ligt inmiddels weer achter ons. Een hele berg cadeautjes is weer uitgepakt en alles is opgebouwd en mee gespeeld. Zoals ieder jaar hebben de kinderen 1 cadeau wat er uitspringt. 5 Jaar geleden kreeg mijn dochter een Baby Born, destijds haar favoriete cadeautje. Dit jaar kreeg Baby Born er een zusje bij. De Baby Born soft touch. En ook dit jaar bleek Baby Born het te winnen van de rest.

Inhoudsopgave

Unboxing

We hadden een hele stapel cadeautjes met een paar flinke dozen ertussen. Die grote dozen zijn toch altijd het meest in trek bij de kinderen. Eenmaal aan de beurt nam dochterlief een doos van de stapel. Voorzichtig haalt ze 1 hoekje  eraf en ze gluurt het pakje in. Haar oogjes beginnen te stralen en haar mond valt open. Helemaal verbaasd kijkt ze naar haar Baby Born soft touch. “Nog een Baby Born? Nu heeft ze een zusje!” De doos gaat open. Na wat freubelen hebben we haar eindelijk uit de doos. Speelgoed zit tegenwoordig goed vast! Onze dochter is 8 jaar en helemaal in de wolken met de bevalling van het kleine zusje. 😉

Lees ook onze review over het Baby Born Draakje

Baby Born soft touch

De baby wordt uit de doos gehaald en samen zijn ze verdwenen. Ik weet dat ze boven lekker haar fantasie laat gaan en moedert over haar nieuwe baby. Ergens in het verhaal is haar “oude” baby erbij gekomen en worden ze aan elkaar voorgesteld.

In tegenstelling tot de oude pop heeft deze jongedame een zachter lijfje. Het buikje voelt lekker zacht aan en is hierdoor goed in te knijpen. Ze heeft haar eigen spulletjes bij zich. Haar flesje, luier, eten,  speentje, bordje en lepeltje heeft ze allemaal meegenomen. Ze heeft zelfs 2 armbandjes bij zich. Eentje voor jou en eentje voor haar. Haar oogjes sluiten als je haar neerlegt. Verder is ze qua uiterlijk vrijwel hetzelfde als de ‘oude’ poppen. Fijn om te zien dat ze verder niet teveel veranderd is aangezien de uitvoering verder al prima was.

Beter voor de kleine handjes

De Baby Born soft touch kan zowel plassen als huilen. Niet veel bijzonders aangezien de oude pop dit ook kan. Er is echter wel een groot verschil. Het lijfje is zachter en daardoor kunnen kleinere kinderen haar zelf veel beter laten huilen. De grote zus heeft een hard lijfje waardoor een volwassene al aardig zijn best moet doen om er een traan uit te krijgen. De afgelopen 5 jaar waren wij deze functie dan ook alweer vergeten.  Een zachte druk op deze Baby Born haar borst en de tranen komen vanzelf. Onze dochter vond het fantastisch. Haar uiteindelijke conclusie? “Nu ga ik het wel druk krijgen als ik voor 2 baby’s moet zorgen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *