Baby Born Wonderland draakje

Baby Born draakje

De kleine moedertjes kunnen hun hart al ophalen aan het verzorgen van Baby Born. Mijn eigen kleine mini-moeder vermaakt zich al jaren met haar pop. Door de jaren heen is haar verzameling steeds uitgebreider geworden. Naast alle schattige spulletjes die Baby Born laat zorgen voor urenlang speelplezier is er nu iets nieuws. Ze heeft een nieuw vriendje. Naast de puppy en het paard is de familie uitgebreid met een Baby Born Wonderland Draakje.

Wonderland Baby Draakje

Het draakje is gewoon mega schattig. Met haar mooie roze kleur, glimmende paarse vleugels en mooie glimmende oogjes is ze onweerstaanbaar voor kleine meisjes. Ze is lekker zacht en pluizig, heerlijk samen knuffelen. Dit schattige draakje brengt een hele mooie en speciale toverstaf mee. Tik met deze toverstaf op de ster op het voorhoofd en ze maakt allemaal grappige geluidjes. Dit baby draakje hoort in de Baby Born wonderland serie. In deze serie zijn ook mooie feeënjurken te krijgen om je pop mooi aan te kleden.

Lees ook: Baby Born Soft Touch

Kyra’s Baby Draakje adoptie

Kyra’s collectie neemt steeds grotere vormen aan. Beetje bij beetje komen er steeds meer spulletjes bij. Ze was dan ook verrast dat ze een leuk nieuw product kreeg opgestuurd om mee te spelen. Uitpakken is altijd een spannende gebeurtenis. Met de ogen dicht mocht ze voelen wat er in de doos zat. Ze was al blij toen ze een pluizig voorwerp voelde. Met het openen van de ogen ging ze helemaal uit haar dak. Zoals verwacht was ze dolblij met haar Draakje. Ze vind hem oh zo schattig en neemt hem het liefste overal mee naartoe. Fantasie is de hoofdlijn in het spel van Kyra. Met het draakje kan ze zich dan ook helemaal uitleven. Lekker samen van de glijbaan of springen op de trampoline? Het Wonderland Baby Draakje vind het allemaal prima.

Wonderland Baby draakje (baby born) (1)

Het is een leuk draakje waarvan ik denk dat kinderen er heel veel plezier aan kunnen beleven. De kwaliteit lijkt zoals gewend van Zapf van topkwaliteit te zijn. De geluidjes die het draakje maakt zijn erg schattig. Het volume is uitstekend, niet te zacht maar ook zeker niet te hard.

Kende jij dit draakje al?

Dit draakje hebben wij opgestuurd gekregen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *