Barbie – Dolfijnenmagie

Wie kent Barbie nou niet. Al een jaar of 30 geleden had ik mijn eerste Barbiepop in handen en de liefde voor deze modebewuste dame is nooit meer weggegaan. Zorgvuldig bewaarde ik al mijn Barbies en hun spulletjes zodat een eventuele dochter er mee kon spelen in de toekomst. Die dochter is gekomen en ik zie haar met net zoveel plezier en fantasie spelen met deze poppen zoals ik dat deed. Voor haar komt Barbie nu echt tot leven. Vandaag gaat namelijk de bioscoopfilm Barbie – Dolfijnenmagie in premiere. En ik mag daarom een leuk cadeau weggeven in een winactie.

Inhoudsopgave

Barbie – Dolfijnenmagie

Barbie en haar zusjes bezoeken Ken terwijl hij stage loopt bij een koraalrif waar ook onderzoek gedaan wordt naar dolfijnen. Natuurlijk kunnen plezier en werk prima gecombineerd worden. Barbie gaat lekker zwemmen, heeft plezier en kan van dichtbij de dolfijnen en het koraal bekijken. Als ze in contact komen met de hele zeldzame edelsteendolfijnen willen ze het koraal beschermen. Ze ontmoeten Isla, een zeemeermin die ook het koraal wil beschermen en daarbij de hulp van Barbie en haar zusjes hard nodig heeft.

Wat wij van de film vonden

Barbie, puppies, dolfijnen en zeemeerminnen gecombineerd met gegiebel, vrolijke muziek en af en toe een spannend moment zorgde ervoor dat onze dochter deze film ademloos zat te bekijken. Ik ben van mening dat deze film leuk is voor alle leeftijden. Hij duurt maar 60 minuten waardoor het geen hele lange zit is en daardoor ook erg geschikt voor de wat jongere Barbie-liefhebbers onder ons.

Winactie

Lijkt het jou leuk om samen met je dochter, nichtje of buurmeisje deze heerlijke Barbiefilm te gaan bekijken? Dat kan! Ik mag 2 bioscoopkaarten inclusief een doe-boek weggeven voor deze leuke film. Geef simpelweg in de reacties onder dit artikel of op Facebook aan dat je graag mee wil doen en geef mijn Facebook pagina een like.

De winnaar krijgt een mailtje of pb van mij omstreeks 9 november en dient binnen 72 uur te reageren.

Succes!

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

10 thoughts on “Barbie – Dolfijnenmagie

  1. Oh wat lijkt me deze film gaaf voor mijn oudste dochter ! Ze is nu 5,5 en ik denk dat ik haar er heeeeeel blij mee maak als we een keer lekker mama / dochter tijd hebben met elkaar ? Met mijn jongste dochter heb ik dit heel vaak omdat ze nog niet op school zit en zo mist ze wel eens leuke dingen. En een keer mama alleen voor haar zal ze ook heerlijk vinden aangezien onze jongste een boef 1ste klas is ? Ik waag dus dolgraag een kansje voor lekker quality time met Milou ???

  2. ik waag graag een kans om onze twee meiden te verrassen. Mama koopt dan zelf haar kaartje wel. Ze zijn dol op de barbie films

  3. Och dat zou onze Noor geweldig vinden… een middagje quality time met mama. Misschien eerst nog ff samen gaan lunchen en dan naar de bios ????

  4. Echt Super leuk!!! ? Daar zou ik heel graag heen willen samen met mijn dochter (bijna 6 jr)! Ze is dol op Barbie, dolfijnen en zeemeerminnen! Dat zou een geweldig moeder-dochter uitje zijn! ??

  5. jaaa! ik was vroeger al barbie fan en nu mijn dochter ook; ze speelt volop met mijn oude barbies en heeft inmiddels ook wat uitbreiding. hoe leuk dus om samen naar deze film te gaan!

  6. Ik doe graag mee voor mijn dochter Mila van 6. Mijn moeder heefr al mijn barbies en spullen voor mij bewaard. De barbies hebben het niet gered maar mijn ouder meubeltjes staan nu op haar kamer in haar barbiehuis. Die liefde heb ik dus zeker doorgegeven!

  7. Ik doe graag mee. Mijn dochter speelt ook graag met barbies en haar lievelings dier is een dolfijn. Super gaaf om dit te winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *