Bibi en Tina 3 ( winactie )

Het is zover. Na lang wachten is de film Bibi en Tina 3 uit op dvd! Deze stoere paardenmeiden zijn terug met een spannend, nieuw avontuur. Ik vertel je er vandaag meer over en natuurlijk kun jij deze nieuwe film winnen voor jouw paardenmeisje.

Inhoudsopgave

Bibi en Tina

Vorig jaar mochten mijn dochter en ik naar het Education Center van Anky van Grunsven om daar naar de première van Bibi en Tina 2 te gaan. Het was een prachtige ervaring, zelfs als je niets met paarden hebt. Mijn kleine meisje wist het toen echt helemaal zeker. Paardrijden, dat was wat ze wilde!

Ze vond deel 1 en 2 van Bibi en Tina al hartstikke leuk, dus toen we de nieuwe film Bibi en Tina 3 Jongens tegen de meiden opgestuurd kregen was ze laaiend enthousiast.

Deel 3

In dit derde deel gaan Bibi en Tina op zomerkamp. In het begin is alles hartstikke leuk en gezellig, maar zoals dat vaak kan gaan tussen jongens en meisjes ontstaan er wat irritaties. Uiteindelijk ontstaan er 2 teams waarbij de jongens en meiden tegenover elkaar komen te staan. Door middel van verschillende activiteiten willen ze bewijzen wie er beter zijn: de jongens of de meiden.

Natuurlijk is een Bibi en Tina film niks zonder een spannende wending. Zo komt Bibi erachter dat haar toverkrachten niet werken en dat is juist wat ze nodig heeft als er een bosbrand uitbreekt.

Winactie

Ook dit keer heeft onze kleine paardenliefhebber weer ademloos naar de tv zitten staren. De film is leuk, spannend en zit weer boordevol gezellige muziek. Wil je het graag zelf bekijken? Dat kan. Ik mag namelijk een dvd van Bibi en Tina 3 Jongens tegen de meiden weggeven in een winactie.

Ik zou het leuk vinden als je me volgt via 1 van mijn social media kanalen maar dit is geen must om te winnen. Zorg dat je meedoet met een geldig emailadres. Je dient binnen 72 uur te reageren op de email, anders ben ik genoodzaakt een andere winnaar uit te zoeken. Over een week maak ik de winnaar bekend.

Wil jij kans maken op deze dvd? Laat dat dan hier of op Facebook onder de post in de reacties weten.

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

6 thoughts on “Bibi en Tina 3 ( winactie )

  1. Ik maak graag kans voor mijn dochter. Zij wilde deze film zo graag zien maar hij draaide niet hier in de buurt. En nu is ze bijna jarig, een superverrassing zou dat zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *