Bijzonder cadeau voor papa

Vandaag is het Vaderdag en eerlijk gezegd vind ik het vinden van cadeau`s steeds lastiger. Vaak weet Dave zelf niet eens wat hij graag zou willen. Een reep van zijn favoriete chocolade of een zonnebril omdat die van hem toch kapot was. Leuk, dat wel. Maar de echt bijzondere cadeau`s hebben toch een betekenis. Ik vertel je welk bijzonder cadeau voor papa er dit jaar gegeven gaat worden.

Vader en zoon sieraden

Zoals ik al zei hebben de echt bijzondere cadeau`s een betekenis voor je. Zo mocht ik iets moois uitzoeken uit de webshop van Kaya Sieraden. Lastig, want er staat zoveel bijzonders in deze webshop. Damiën stond naast me en vroeg of hij iets mocht uitzoeken. “Oeh, geen idee of ze echt iets voor jongens hebben.” zei ik toen ik verder scrolde.

Ik besloot hem zelf even te laten kijken. Hij had niet zo heel erg lang nodig. “Mama, deze zou echt supertof zijn voor papa en mij!” Ik keek, een vader-zoon sieraad. Voor ze allebei dezelfde leren armband. “Wauw, dat is echt wel iets voor papa en jou, ja!” We konden kiezen voor bruine armbanden of zwarte armbanden. “We gaan voor zwart!” zei Damiën.

Armband personaliseren

We konden de armbanden laten personaliseren. Het leek ons leuk om de initialen erin te laten zetten. Van Dave en Damiën zijn de initialen DC. Damiën vond het stoer. Precies dezelfde armband als zijn vader. Echt iets van hun samen, zeker met die initialen erin.

De armbanden had ik vrij snel binnen, binnen een week. Ze zaten verpakt in een mooi geschenkzakje en er zat een kaartje bij waar we nog een boodschap op konden schrijven. Damiën straalde toen hij de armbanden zag. “Wat zijn ze stoer, zeg!” De armband van Damiën pastte perfect. We gingen er dan ook van uit dat hij Dave ook prima zou passen. Damiën schreef een boodschap op het bijgeleverde kaartje en zijn bijzondere cadeautje voor papa was klaar.

Hou jij ook van zulke persoonlijke cadeautjes?

De armbanden hebben wij gekregen van Kaya Sieraden

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *